Ο σχεδιασμός του Xbox Series X επιτρέπει στην κονσόλα να λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά. Το Xbox Series S είναι 40% μικρότερο από το One S.

Published on 24 September 2020 at 21:40

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη σχεδίαση Xbox Series X και Xbox Series S κοινοποιήθηκαν σήμερα, αποκαλύπτοντας ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα ψύξης.

Με μια ανάρτηση στον Επίσημο ιστότοπο Xbox, η Microsoft μοιράστηκε περισσότερα σχετικά με τη σχεδίαση Xbox Series X και πώς επιτρέπει στην κονσόλα να λειτουργεί ήσυχα και αποτελεσματικά.

Η ομάδα έλαβε πολλά υπέροχα σχόλια από τους πελάτες με τους οποίους μοιράστηκαν τα πρωτότυπα Xbox Series X, οπότε ήρθε η ώρα να βυθιστείτε στο έργο της επίλυσης των τεχνικών προκλήσεων που συνοδεύουν. Το Xbox Series X διαθέτει το πιο ισχυρό Σύστημα στο Chip (SoC) ποτέ από άλλο Xbox και η δημιουργική ψύξη αυτού του τσιπ με έναν μόνο αξονικό ανεμιστήρα είναι αυτό που ξεκλειδώνει τη λύση στη φόρμα. Χωρίζοντας τη μητρική πλακέτα στη μέση και βιδώνοντας κάθε πλευρά στο κεντρικό πλαίσιο αλουμινίου, η ομάδα μπόρεσε να τραβήξει τεράστια ποσότητα αέρα σε ολόκληρο το σύστημα με αρκετά χαμηλό ακουστικό επίπεδο για να διατηρήσει την κονσόλα να λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά.

Για το Xbox Series S, η ομάδα ήθελε να δημιουργήσει την πιο συμπαγή κονσόλα Xbox ποτέ. Ενώ η εσωτερική διάταξη εκμεταλλεύεται την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το Xbox One S, η κονσόλα επόμενης γενιάς είναι 40% μικρότερη από την τρέχουσα γενιά.

Για το σχεδιασμό του Xbox Series S, η ομάδα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να σχεδιάσει μια κονσόλα για ψηφιακούς παίκτες για να ξανασκεφτούν και να αναδιαμορφώσουν τη συνολική μορφή της συσκευής, με να καταστεί η πιο συμπαγής κονσόλα Xbox ποτέ. Αν και η εσωτερική διάταξη αξιοποιεί πολλές από τις αποδόσεις που αναπτύχθηκαν για το Xbox One S, ανασχηματίζοντας την τροφοδοσία ρεύματος και αφαιρώντας τη μονάδα δίσκου, το Series S είναι 40% μικρότερο από το One S.

Το Xbox Series S είναι τόσο μικρό που μπορεί εύκολα να χωρέσει ένα σακίδιο, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά.

Μερικές νέες εικόνες Xbox Series X και Xbox Series S έχουν επίσης κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο σήμερα. Μπορείτε να τα βρείτε ακριβώς παρακάτω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.