Ο πλήρης κατάλογος παιχνιδιών (παλιών και νέων) της Bethesda θα μπορούσε να είναι στο Xbox Game Pass Αρκεί μόνο ότι ο Phil Spencer να το εγκρίνει

Published on 24 September 2020 at 11:41

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Microsoft απόκτησε  τη Bethesda μαζί με όλα τα IP και τα στούντιο της για ένα επιβλητικό ποσό τον 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία προφανώς θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο μέλλον της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, αλλά επηρεάζει επίσης και το παρελθόν της. Η Microsoft κατέχει πλέον τον τεράστιο κατάλογο παιχνιδιών της Bethesda, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων franchise Fallout, Elder Scrolls, Doom και Wolfenstein. 

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Major Nelson του Xbox, ο γκουρού μάρκετινγκ της Bethesda Pete Hines υπαινίχθηκε ότι πιθανότατα θα δούμε πολλά περισσότερα παιχνίδια της εταιρείας, ίσως τον πλήρη κατάλογό τους, στο Xbox Game Pass (εν αναμονή της έγκρισης του Phil Spencer φυσικά)…

Ένα από τα πρώτα νέα που μάθαμε από τον Todd [Howard] ήταν: "Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να παίξουν τα παιχνίδια μας." Βάζεις πολλή δουλειά και πολλή από την ζωή σου  να φτιάξεις κάτι, οπότε θέλω σε πολλούς ανθρώπους να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν κάτι που δημιούργησα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το [Xbox]  Game Pass είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να το κάνετε αυτό. Έτσι έχοντας όλο τον κατάλογό μας ... είναι κάτι που αποφασίζει ο Phil [Spencer] και πότε ... αλλά νομίζω ότι είναι υπέροχο. Είναι υπέροχο για εμάς. Μας αρέσει να βλέπουμε τους ανθρώπους να παίζουν τα παιχνίδια μας και ανυπομονώ να δω να συνεχίζει να μεγαλώνει.

Αυτήν τη στιγμή η Microsoft διατηρεί μια μόνιμη συλλογή από 100 έως 150 παιχνίδια για το Game Pass, αλλά δεδομένου του πόσο δραστικά αυξήθηκε ξαφνικά ο αριθμός των παιχνιδιών στον κατάλογό τους, ίσως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Δεν θα ήμουν αντίθετος να παίξω ξανά τα αρχικά  παιχνίδια Fallout ή το Morrowind ξανά. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.