Η Microsoft εξηγεί γιατί η κάρτα επέκτασης της Seagate είναι τόσο ακριβή

Published on 26 September 2020 at 10:26

Η επίσημη κάρτα επέκτασης Seagate 1TB για Xbox Series X και Xbox Series S είναι τώρα διαθέσιμη για προπαραγγελία για 219,99 £ / 219,99 $ στο Microsoft Store, το οποίο τελικά το βάζει έξω από το εύρος τιμών πολλών καταναλωτών.

Στο Xbox Wire, ο διευθυντής διαχείρισης του προγράμματος Xbox Series X Jason Ronald μιλά λίγο περισσότερο για το γιατί η κάρτα είναι τόσο ακριβή.

Όπως γνωρίζουμε  ο Ronald εξήγησε ότι η κάρτα προσφέρει πάνω από 40 φορές την απόδοση ενός τυπικού σκληρού δίσκου, η οποία της επιτρέπει να εκτελεί παιχνίδια επόμενης γενιάς με την πλήρη χωρητικότητά τους:

"Η Xbox Velocity Architecture είναι μια βασική καινοτομία στις κονσόλες επόμενης γενιάς, παρέχοντας άνευ προηγουμένου ταχύτητα και απόδοση, προσφέροντας εμπειρίες παιχνιδιών που δεν ήταν ποτέ πριν στην κονσόλα. Αυτό το επίπεδο συνεπούς, διατηρούμενης απόδοσης απαιτεί προηγμένα εξαρτήματα με υψηλότερο κόστος από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους. ή SSD που βρίσκονται συχνά σε υπολογιστές. Συνεργαζόμενοι με έναν ηγέτη της βιομηχανίας την Seagate, συνεργαστήκαμε για να παρέχουμε μια επεκτάσιμη λύση αποθήκευσης που προσφέρει την ίδια απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και ναι είναι διαθέσιμη στις διακοπές. "

 Όπως έχουμε αναφέρει δεν απαιτείται απαραίτητα μία από αυτές τις κάρτες εάν θέλετε να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο Xbox Series X / S. Μπορείτε ακόμα να συνδέσετε οποιονδήποτε εξωτερικό σκληρό δίσκο USB στο σύστημα για να παίξετε Xbox One, Xbox 360 και πρωτότυπους τίτλους Xbox, καθώς και να αποθηκεύσετε παιχνίδια Xbox Series X / S μέχρι να είστε έτοιμοι να τα παίξετε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.