Οι αρχικές προπαραγγελίες στην Ιαπωνία για το Xbox Series X / S εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Published on 26 September 2020 at 14:32

Οι προπαραγγελίες για Xbox Series X και S άνοιξαν τα μεσάνυχτα της Ιαπωνίας και το ακριβότερο μοντέλο Series X εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 20 λεπτά στο Amazon Japan. Μία ώρα αργότερα, το Series S εξαντλήθηκε επίσης στο κατάστημα.

Σημαντικές ιαπωνικές αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων Yodobashi, Softmap και BicCamera είχαν πουλήσει από όλες το αρχικό τους στοκ Xbox Series X και S μέσα σε λίγες ώρες από το άνοιγμα των προπαραγγελιών. Παρομοίως, το επίσημο ιαπωνικό κατάστημα της Microsoft έχει πουλήσει τόσο από το Xbox Series S όσο και από το X.

Δεδομένης της ιστορικά χαμηλής απόδοσης της αγοράς στην Ιαπωνία, η κατανομή του στοκ των Series X και S είναι απίθανο να είναι υψηλή για τις προπαραγγελίες της περιοχής. Ανεξάρτητα, είναι ένα θετικό ξεκίνημα σε μια χώρα όπου το Xbox συνήθως παλεύει, αλλά αυτό που ισχυρίστηκε την Πέμπτη έγινε πρόσφατα το ταχύτερα αναπτυσσόμενο.

Το Xbox ξεκίνησε την ιαπωνική του προσφορά την Πέμπτη κατά τη διάρκεια του ψηφιακού Show Game του Τόκιο, όπου υπογράμμισε τοπικά παιχνίδια που έρχονται στο Series X και S, συμπεριλαμβανομένων των Resident Evil 7, Capcom's Pragmata, SNK’s Samurai Spirits και Yalan Naka’s Balan Wonderland.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.