Ο Διευθυντής Σχεδίασης της The Initiative μας tease-ρει το επερχόμενο παιχνίδι για το Xbox

Published on 26 September 2020 at 20:24

Μετά από μήνες φήμης και εικασιών ακόμη δεν υπάρχουν σωστές πληροφορίες σχετικά με το τι εργάζεται η The Initiative.

Τα περισσότερα που πραγματικά γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο, βασίζεται σε μια φήμη ότι το στούντιο έχει εργαστεί σε ένα παιχνίδι που "είναι στο σύμπαν του Perfect Dark" αλλά μπορεί να μην είναι "και ακριβώς" το Perfect Dark.

Τώρα, ο Drew Murray - σκηνοθέτης της The Initiative - έχει ανεβάσει μια φωτογραφία της κόρης του στο Twitter που παίζει το παιχνίδι του στούντιο στο Xbox . Στην εικόνα, φαίνεται αρκετά έκπληκτη για ό, τι συμβαίνει στην οθόνη.

«Δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ήμουν σε καλή διάθεση, οπότε την έβαλα στην πλάτη μου και πήγαμε στον επάνω όροφο  και την άφησα να παίξει το παιχνίδι @TheInitiative @Xbox για μία ώρα. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που έπαιξε τελευταία και λέει ότι είναι πολύ καλύτερο. 

Το γεγονός ότι έδειξε το μικρό παιδί του να παίζει αυτό το παιχνίδι έχει κάποια άτομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανησυχούν ότι μπορεί να μην είναι το έργο που όλοι ελπίζουν.

Λάβετε υπόψη ότι η The Initiative θα μπορούσε να εργάζεται  σε πολλά παιχνίδια και ίσως ένα από αυτά να είναι  πολύ "παιδικό" . Αυτό πηγάζει από τα σχόλια του Aaron Greenberg τον Ιούλιο:

"Η The Initiative είναι σκληρή στη δουλειά σε μερικές πολύ συναρπαστικές, ε ... α.... δουλειές ... θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε προσεκτικές λέξεις επειδή οι άνθρωποι επιθεωρούν κάθε λέξη"

Ενώ πολλές λεπτομέρειες μέχρι στιγμής φαίνεται να δείχνουν ότι είναι κάτι που σχετίζεται με το Perfect Dark, αυτό προφανώς παραμένει ανεπιβεβαίωτο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.