Η νέα εφαρμογή Xbox beta της Microsoft για Android σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη και προ-φόρτωση οποιουδήποτε παιχνιδιού στο Xbox Store προτού το αγοράσετε.

Published on 27 September 2020 at 23:08

Οι λήψεις παιχνιδιών είναι μια επίπονη διαδικασία και μπορούν να διακόψουν τις ώρες παιχνιδιού σας. Ενεργοποιήστε την κονσόλα σας, μπείτε σε ένα παιχνίδι και ξαφνικά, μια ενημέρωση πολλαπλών GB - ή χειρότερα, ανακαλύπτετε ότι το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν περιλαμβάνεται καν στο δισκάκι. Ευτυχώς, η Microsoft σας καλύπτει με μια νέα νέα δυνατότητα  στην εφαρμογή Xbox Android.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει τώρα να κατεβάσετε οποιοδήποτε ψηφιακό παιχνίδι που προσφέρεται στο κατάστημα Xbox. Με ένα πάτημα, μπορείτε να βάλετε στην κονσόλα Xbox One ή στην κονσόλα Xbox Series S / X να πραγματοποιήσει λήψη ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού ακόμα κι αν είστε μακριά από το σπίτι. Φυσικά, πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το παιχνίδι για να μπορέσετε να το παίξετε. Το κατάστημα θα επαληθεύσει την ιδιοκτησία με δύο τρόπους: Μέσω ψηφιακών δικαιωμάτων που συνδέεται με τον λογαριασμό σας και χρήση του δίσκου ως DRM.

Είναι ένας καλός τρόπος για να προφορτώσετε οποιοδήποτε παιχνίδι για να ξεκινήσετε και να προχωρήσετε αμέσως την ημέρα κυκλοφορίας, ειδικά για μεγάλους τίτλους 70 GB όπως το Cyberpunk 2077.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.