Η Streaming υπηρεσία για Anime Funimation έρχεται στο Xbox

Published on 1 October 2020 at 23:46

Η υπηρεσία streaming anime που ανήκει στη Sony, η Funimation, ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με το Xbox για να δώσει δωρεάν δύο μήνες συνδρομής Premium Plus στα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος του προγράμματος Xbox Game Pass Perks και δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των My Hero Academia, Black Clover, Naruto, Plunderer, RADIANT και πολλά άλλα.

Να τι είπε ο Fadhilah Lee, εκτελεστικός διευθυντής διανομής και συνεργασιών της Funimation σε δελτίο τύπου:

«Το Anime είναι απίστευτα δημοφιλές στους παίκτες και μοιράζονται μια μοναδική ευαισθησία που δημιουργεί μια εξαιρετική συνεργασία μάρκετινγκ. Η συνεργασία με το Xbox είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους παίκτες να ικανοποιήσουν την αγάπη τους τόσο για τα παιχνίδια όσο και για το anime. "

Σύντομα θα βρείτε το νέο Perk στο Xbox One, την εφαρμογή Xbox για Windows 10 και την εφαρμογή Xbox Game Pass για κινητά (δεν θα εμφανιστεί για εμάς), η οποία θα σας παρέχει έναν κωδικό προσφοράς για να εξαργυρώσετε.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο σε νέους συνδρομητές Funimation στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τον Καναδά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.