Τα οφέλη του EA Play στους συνδρομητές Xbox Game Pass

Published on 29 September 2020 at 15:00

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Microsoft έκανε την τεράστια ανακοίνωση ότι η EA Play θα ενταχθεί στην υπηρεσία Xbox Game Pass για PC και Ultimate Members, προσφέροντας μια ολόκληρη σειρά πλεονεκτημάτων στους συνδρομητές χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δεν έχουμε ακόμη επίσημη ημερομηνία για την άφιξή του  αλλά στο μεταξύ, εδώ είναι ένας πιο λεπτομερής οδηγός για το τι μπορείτε να περιμένετε να λάβετε με το EA Play στο εγγύς μέλλον:

Περισσότερα από 60 παιχνίδια EA που μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως

Προς το παρόν, η βιβλιοθήκη EA Play περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα φανταστικών παιχνιδιών EA, όπως τα FIFA 20, Star Wars Battlefront II, Titanfall 2, The Sims 4, Need for Speed ​​Heat και πολλά, πολλά άλλα.

Μπορείτε να περιμένετε πλήρη πρόσβαση στην πλειονότητα αυτών των τίτλων (συμπεριλαμβανομένων πολλών παιχνιδιών Xbox 360) χωρίς επιπλέον χρέωση με τη συνδρομή σας και η EA έχει σπάνια καταργήσει τα παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη του EA Play μέχρι τώρα.

Ωστόσο, αυτό που είναι απίθανο να αποκτήσετε είναι η πλήρης πρόσβαση σε ολοκαίνουργιους τίτλους EA όπως το FIFA 21, το Star Wars: Squadrons και άλλα. Τα νέα παιχνίδια εντάσσονται συνήθως στη βιβλιοθήκη του EA Play αργότερα.

Δοκιμές για ολοκαίνουργια παιχνίδια EA

Ενώ η EA σπάνια προσθέτει ολοκαίνουργια παιχνίδια στη βιβλιοθήκη του EA Play (και υποθέτουμε ότι το ίδιο θα ισχύει και για το Xbox Game Pass), συνήθως παρέχει δοκιμές διάρκειας δέκα ωρών για τις νέες κυκλοφορίες.

Αυτό παρέχει γενικά πλήρη πρόσβαση στο σύνολο λειτουργιών (αν και μερικές φορές το περιεχόμενο ενός παίκτη είναι περιορισμένο), επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε εκτεταμένο χρόνο με τον τίτλο ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να το αγοράσετε ή όχι.

Περιεχόμενο μόνο για μέλη, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων

Εάν τείνετε να παίζετε πολλούς τίτλους EA, μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα με το EA Play. Η υπηρεσία παρέχει έκπτωση 10% σε όλες τις ψηφιακές αγορές περιεχομένου EA από το Microsoft Store.

Αυτό φυσικά περιλαμβάνει πραγματικά παιχνίδια, οπότε όσοι τους αρέσει να παίρνουν το νέο FIFA κάθε χρόνο θα έχουν μια καλή εξοικονόμηση, αλλά επεκτείνεται και σε DLC, Season Passes και ακόμη και στο Ultimate Team περιεχόμενο, αν αυτό είναι δικό σας.

Πρόσβαση σε τίτλους EA μέσω Xbox Cloud Gaming

Ως πρόσθετο μπόνους, η Microsoft επιβεβαίωσε επίσης ότι "μερικά από τα καλύτερα" παιχνίδια EA Play θα είναι επίσης διαθέσιμα για αναπαραγωγή μέσω του cloud στο Android για μέλη Xbox Game Pass Ultimate. Και πάλι, αυτό δεν θα έχει καμία επιπλέον χρέωση, αλλά δεν έχουν παρασχεθεί περαιτέρω λεπτομέρειες από τώρα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.