Ο SSD του Xbox Series X έχει 802 GB χρησιμοποιήσιμου χώρου

Published on 30 September 2020 at 11:01

Η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου υπήρξε ζήτημα για όσους παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες εδώ και μερικά χρόνια, και θα συνεχίσει να είναι ένα ζήτημα καθώς πλησιάζει και η επόμενη γενιά, ειδικά καθώς τα παιχνίδια συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος. Τα πράγματα δεν θα διαφέρουν ούτε με το Xbox Series X, ειδικά με την επέκταση SSD 1 TB που κοστίζει 220 $.

Το Xbox Series X διαθέτει επίσης ένα εσωτερικό SSD 1 TB, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χώρος στην ίδια την κονσόλα - αλλά ένα κομμάτι από αυτό θα είναι αχρησιμοποίητο. Όπως αποκάλυψε το IGN στην πρόσφατη πρακτική προεπισκόπηση της κονσόλας, το λειτουργικό σύστημα Xbox Series X και τα αρχεία συστήματος καταλαμβάνουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης στα 200 GB, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μείνει με 802 GB χρησιμοποιήσιμου χώρου χώρος. Εν τω μεταξύ, η προαναφερθείσα επέκταση Seagate SSD 1 TB έχει 920 GB χρησιμοποιήσιμου χώρου.

200 GB για αρχεία λειτουργικού συστήματος και συστήματος είναι αρκετά μεγάλο. Η Microsoft μιλάει για λίγο για την Velocity Architecture του Xbox Series X - ίσως αυτό είναι το κόστος. Τώρα κάποιος  μπορεί παρά να αναρωτηθεί  πόσα από τα 512 GB εσωτερικά του SSD  του Xbox Series S θα μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν.

Τα Xbox Series X και Series S κυκλοφορούν παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.