Οι Developers του Cyberpunk 2077 σύμφωνα με πληροφορίες θα απαιτηθούν να πιεστούν αρκετά μέχρι την κυκλοφορία του.

Published on 1 October 2020 at 21:50

Το Cyberpunk 2077 έχει ήδη καθυστερήσει πολλές φορές και ενώ ο προγραμματιστής CD Projekt Red που εδρεύει στην Πολωνία έχει διαβεβαιώσει τους θαυμαστές ότι δεν θα συμβεί ξανά, σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg, Jason Schreier, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να εργαστεί υπερωρίες οδηγώντας σε την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 19 Νοεμβρίου.

Σε ένα email στο προσωπικό, ο επικεφαλής της CD Projekt Red, Adam Badowski, δήθεν είπε σε όλους ότι ήρθε η ώρα να διορθώσετε τα πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες τώρα που το παιχνίδι είχε σταλεί στη Microsoft και τη Sony για πιστοποίηση. Εκτός από το «τυπικό ωράριο» εργασίας τους, «μια μέρα του Σαββατοκύριακου» θα ήταν επίσης απαραίτητη, και αυτή η επιπλέον εργασία θα πληρωνόταν, όπως απαιτείται από την πολωνική νομοθεσία.

«Αναλαμβάνω προσωπικά να λάβω την πλήρη αντίδραση για την απόφαση. Γνωρίζω ότι αυτό έρχεται σε άμεση αντίθεση με αυτά που έχουμε πει για την κρίση. Είναι επίσης σε άμεση αντίθεση με αυτό που εγώ προσωπικά μεγάλωσα για να πιστέψω λίγο πριν - ότι η κρίση δεν πρέπει ποτέ να είναι η απάντηση.  "

Αυτό έρχεται επίσης σε αντίθεση με ένα σχόλιο που έκανε ο συν-διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt Red Marcin Iwinski πέρυσι - δηλώνοντας ότι η CDPR θα αποφύγει την κρίση. Εκείνη την εποχή, σημειώθηκε επίσης πώς στόχος ήταν να καταστεί η εταιρεία  «ανθρώπινη»  σε θέση εργασίας.

"Είμαστε γνωστοί για τη μεταχείριση των παικτών με σεβασμό. Στην πραγματικότητα θέλω να είμαστε επίσης γνωστοί για τη μεταχείριση των προγραμματιστών με σεβασμό."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.