Το νέο τρέιλερ του Assassin’s Creed Valhalla μας υπόσχεται Κατακτήσεις, Μυστήριο και Δολοφονίες.

Published on 4 October 2020 at 07:57

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί σε περίπου μισό μήνα, φέρνοντας μαζί του την υπόσχεση για ένα άλλο εκτεταμένο, επικό, ανοιχτό παγκόσμιο RPG. Μέχρι τώρα, η Ubisoft έχει μιλήσει πολλά για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από την πλευρά του παιχνιδιού, από το μέγεθος του χάρτη έως τη δομή της αναζήτησης έως και τις μάχες. Τώρα, με ένα νέο τρέιλερ, έχουν εστιάσει στην αφήγηση.

Από μυθολογικά και φανταστικά στοιχεία υπάρχουν  πολλά για επενδύσεις στη γνώση της σειράς ,μέχρι να  μια πλούσια ιστορία σε αυτό που χαρακτηρίζεται ως ένα διαφορετικό σκηνικό, η Ubisoft μιλάει διάφορα στοιχεία της ιστορίας του Valhalla και σε αυτό το τρέιλερ όλα έρχονται στην οθόνη. Μας δείχνει μια ματιά για το πώς και γιατί ο Eivor ταξιδεύει από τη Νορβηγία στην Αγγλία, τι βρίσκουν μόλις φτάσουν εκεί και τι προκλήσεις αναλαμβάνουν καθώς προσπαθούν να κάνουν ένα νέο σπίτι για τους Βίκινγκς. 

Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS4, PC και Stadia και στις 12 Νοεμβρίου για PS5. Θα τρέχει σε 4K και 60 FPS και στα Xbox Series X και PS5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.