Ο developer του Shadow Warrior 3 ενώνει δυνάμεις με την Focus Home Interactive

Published on 2 October 2020 at 19:08

Η Flying Wild Hog μας έδειξε το Shadow Warrior 3, η οποία φέρνει την επιστροφή του Lo Wang σε ένα αιματηρό shooter πρώτου προσώπου παρόμοιο με προηγούμενα παιχνίδια. Συνεργάζεται με την Focus Home Interactive για έναν νέο τίτλο που θα είναι το «πιο φιλόδοξο παιχνίδι μέχρι σήμερα» του στούντιο. Ωστόσο, το όνομα και η κυκλοφορία είναι άγνωστα.

Όσον αφορά τη συνεργασία, ο COO John Bert της Focus Home Interactive δήλωσε ότι «Εμείς στη Focus έχουμε μια οδηγία να φέρουμε συναρπαστικά και καινοτόμα παιχνίδια στην αγορά, και με τον επερχόμενο τίτλο τους, γνωρίζουμε ότι η Flying Wild Hog θα επιτύχει τους στόχους που έχουμε για όλα τα έργα μας, από άποψη ποιότητας και πρωτοτυπίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με αυτήν την επαγγελματική ομάδα, οι οποίοι είναι έμπειροι στην τέχνη της δημιουργίας θεαματικών παιχνιδιών με δράση. "

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Flying Wild Hog, Michal Szustak πρόσθεσε επιπλέον ότι, «Η Focus Home Interactive είναι ο τέλειος συνεργάτης για την Flying Wild Hog. Και οι δύο μοιραζόμαστε μια αγάπη για τη δημιουργία μοναδικών, συναρπαστικών κόσμων γεμάτων με τρελό παιχνίδι. Φροντίζουμε επίσης βαθιά για την ποιότητα και τη δημιουργικότητα. Η ομάδα της Focus μας υποστηρίζει όχι μόνο με μεγάλη εμπιστοσύνη στο όραμά μας, αλλά μας βοηθά επίσης να προωθήσουμε αυτό το όραμα σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα εξελιχθεί σε μια καταπληκτική εμπειρία για παίκτες σε όλο τον κόσμο. Οι οπαδοί των πρωτότυπων παιχνιδιών δράσης μπορούν να περιμένουν μια έκπληξη! "

Η Focus Home Interactive έχει τη φήμη για ποικιλία παιχνιδιών. Δημοσίευσε το Deck13 Interactive’s The Surge 2 και το Spider ’GreedFall, το πρώτο με sci-fi Souls-ike, ενώ το δεύτερο είναι RPG δράσης τρίτου προσώπου. Τα μελλοντικά έργα περιλαμβάνουν το Sumo Digital's Hood: Outlaws and Legends.

Όσο για το Shadow Warrior 3, δημοσιεύεται από την Devolver Digital και πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021 για υπολογιστή. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.