Η beta του Apex Legends crossplay ξεκινά την επόμενη εβδομάδα

Published on 3 October 2020 at 08:19

Το Apex Legends ανακοίνωσε το Event Aftermarket Collection για περιορισμένο χρονικό διάστημα την επόμενη εβδομάδα, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να διατεθεί σε beta η πολλά υποσχόμενη cross -play του battle royale shooter.

Έρχεται στις 6 Οκτωβρίου όπου η  beta θα επιτρέψει τους players  στο PlayStation 4, Xbox One και PC να παίζουν στο Origin (σύντομα γνωστό ως «EA Desktop App») να παίζουν μαζί σε ομάδες. Η εκδήλωση θα φέρει επίσης ένα νέο συμβάν περιορισμένου χρόνου γνωστό ως Flashpoint, όπου δεν υπάρχουν πουθενά παραλαβές για  υγεία και  πανοπλία. 

Το Crossplay βρίσκεται σε εξέλιξη για λίγο, αν και η Respawn μετέφερε τον φόβο ότι οι παίκτες PC θα κυριαρχούσαν παίκτες κονσόλας επιβεβαιώνοντας ότι θα τοποθετηθούν σε λόμπι με άλλους παίκτες PC μόνο αν υπάρχει ήδη ένα PC player στην ομάδα σας . Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί ακριβώς το cross-play στην ανάρτηση στο blog Apex Legends.

Το Aftermarket Collection Event είναι έτοιμο να ξεκινήσει στο Apex Legends στο Xbox One, στο PlayStation 4 και στον υπολογιστή από τις 6 Οκτωβρίου. Δείτε παρακάτω ένα τρέιλερ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.