Τα 60FPS πρέπει να είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό της νέας γενιάς.

Published on 3 October 2020 at 13:05

Ο ανεξάρτητος προγραμματιστής Tomas Sala μίλησε στο Xbox Wire σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο κυκλοφορίας του Xbox Series X | S το The Falconeer, συζητώντας τα οφέλη από την εργασία σε υλικό επόμενης γενιάς.

Εκτός από την επισήμανση των πολλών πλεονεκτημάτων οπτικής και απόδοσης που προέρχονται από τις νέες κονσόλες,  Sala τόνισε επίσης ότι ο στόχος των 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι "απαραίτητος" για παιχνίδια επόμενης γενιάς:

"Κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι τα 60fps πρέπει να είναι ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό της επόμενης γενιάς. Ως κατασκευαστής δεν αποδέχομαι ότι τα 30fps είναι επαρκή για παιχνίδια δράσης με gameplay υψηλής έντασης, όπως θα βιώνετε κατά τη διάρκεια των dogfights στο The Falconeer.

Η επίτευξη 60fps σε προηγούμενες γενιές απαιτούσε συμβιβασμούς και θυσίες που δεν θα χρειαστεί να κάνετε στην νέα γενιά - θυσίες για AI, οπτικά, προσομοίωση στο παρασκήνιο, στην κλίμακα του ανοιχτού κόσμου σας, σε επίπεδα λεπτομέρειας… Το 60fps είναι απαραίτητο και τεράστιο όφελος για τους παίκτες. "

Όσον αφορά την εμπειρία της ανάπτυξης για το Xbox Series X, ο Sala επαίνεσε πόσο «αβίαστη» ήταν, σημειώνοντας ότι η CPU και η GPU στις νέες κονσόλες επιτρέπουν στους προγραμματιστές να προσομοιώνουν την πραγματικότητα με τρόπους που δεν ήταν σε θέση πριν.

Αξίζει σίγουρα να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη αν ενδιαφέρεστε για τα παρασκήνια της ανάπτυξης για το Xbox Series X | S και θα μπορείτε να δείτε το Falconeer όταν έρθει σε όλες τις τρέχουσες κονσόλες Xbox τον Νοέμβριο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.