Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie αρνείται (ξανά) τις φήμες γύρω από συνομιλίες για την απόκτηση της από την Microsoft.

Published on 5 October 2020 at 23:07

Με τη Microsoft να δινει 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει πρόσφατα την ZeniMax Media, μητρική εταιρεία της Bethesda Softworks, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να συμβεί. Ποιο στούντιο θα μπορούσαν να αγοράσουν στη συνέχεια;

Φυσικά, η Bungie και θα ήταν προφανές. Επιστρέφοντας στις υπέροχες μέρες του OG Xbox με το Halo, η Microsoft είχε στενή σχέση εργασίας με την εταιρεία. Αλλά φαίνεται ότι όποτε αυτή η φήμη ανεβαίνει, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie, Pete Parsons, είναι έτοιμος να την καταπατήσει. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν μόνο δύο εβδομάδες πριν.

Έτσι λοιπόν είμαστε και πάλι με μια αναφορά από το Game Rant που ισχυρίζεται ότι τα σημάδια δείχνουν ότι η Microsoft εξαγοράζει την Bungie. Λίγο μετά τη δημοσίευση της εσφαλμένης έκθεσης, ο παλιός καλός Πιτ ήταν εκεί για να το αρνηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα:

Μάθημα ιστορίας. Η Bungie αρχικά αποχώρησε από τη Microsoft το 2007 πριν υπογράψει μια 10ετή συμφωνία με την Activision το 2010, η οποία πρόσφατα περιγράφεται από τον πρώην συνθέτη Halo και Destiny, Marty O'Donnell, "δεν είναι καθόλου γάμος στον παράδεισο".

Αυτή η συμφωνία έκτοτε έληξε, με τις δύο εταιρείες να χωρίζουν τον Ιανουάριο του περασμένου έτους. Το Destiny 2 κυκλοφορεί πλέον αποκλειστικά από την Bungie, με πολυετή σχέδια για το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.