Μπορείτε να απεγκαταστήσετε διαφορετικά τμήματα ορισμένων παιχνιδιών στο Xbox Series X | S

Published on 4 October 2020 at 21:09

Ανησυχείτε για τη χρήση υπερβολικού χώρου αποθήκευσης στο Xbox Series X | S; Εδώ είναι ένας τακτοποιημένος τρόπος γύρω του - ορισμένα παιχνίδια θα σας επιτρέψουν να απεγκαταστήσετε διαφορετικά μέρη του τίτλου.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή διαχείρισης προγραμμάτων του Xbox Jason Ronald σε ένα podcast αυτήν την εβδομάδα, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ολοκαίνουργια δυνατότητα για τις νέες κονσόλες, αλλά θα ισχύει μόνο για επιλεγμένους τίτλους:

"Ακόμα και πέρα ​​από το υλικό, έχουμε κάνει πραγματικά βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας χρήστη για να σας διευκολύνουμε στη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου σας. Για παράδειγμα, μία από τις νέες δυνατότητες για τις οποίες προσθέτουμε είναι στην πραγματικότητα - εάν ένας τίτλος επιλέξει να τον υποστηρίξει - τη δυνατότητα επιλεκτικής απεγκατάστασης διαφορετικών στοιχείων του παιχνιδιού.

"Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι παίζετε μια καμπάνια ως παράδειγμα και, στη συνέχεια, θέλετε να εστιάσετε αποκλειστικά σε πολλούς παίκτες. Εάν οι προγραμματιστές επέλεξαν να το υποστηρίξουν, μπορείτε πραγματικά να απεγκαταστήσετε την ίδια την καμπάνια, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε πραγματικά τον αποθηκευτικό χώρο σας, έτσι ώστε να αποκομίσετε πραγματικά το μεγαλύτερο όφελος από τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης που διαθέτετε. "

Τίποτα άλλο δεν έχει αποκαλυφθεί για αυτήν τη λειτουργία προς το παρόν, οπότε δεν γνωρίζουμε ποια παιχνίδια θα την υποστηρίξουν (εάν υπάρχουν) κατά την κυκλοφορία, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι θα είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον αποθηκευτικό χώρο Σειρά X | S.

Και φυσικά, έχουμε ήδη δει κάτι τέτοιο που υλοποιήθηκε ως μέρος του Halo: The Master Chief Collection στο παρελθόν, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε επιλεκτική λήψη διαφορετικών τμημάτων του παιχνιδιού που θέλετε να παίξετε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.