Το Xbox Series X φαίνεται εκπληκτικά μικρό δίπλα στο PS5

Published on 5 October 2020 at 16:48

Το Xbox Series X κυκλοφόρησε την τελευταία εβδομάδα, σε διάφορους δημοσιογράφους και influencers να παίρνουν τα χέρια τους στο σύστημα και να δοκιμάζουν τις δυνατότητες του.

Η Sony δεν έχει κάνει ακόμα το ίδιο με το PS5 σε ευρεία κλίμακα (αν και ορισμένοι Ιάπωνες YouTubers το πήραν στα χέρια τους αυτό το Σαββατοκύριακο), αλλά παρ 'όλα αυτά έχουμε ήδη κάνει κάποιες συγκρίσεις όσο αφορά το μέγέθος μεταξύ των δύο.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του Augmented Reality, το οποίο χρησιμοποιεί τις επίσημες διαστάσεις του PS5 για να παρέχει μια σχεδόν ακριβή αναπαράσταση του πώς θα φαίνονται οι δύο κονσόλες δίπλα-δίπλα. Και όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω βίντεο και μια ξεχωριστή (πιθανώς ελαφρώς λιγότερο ακριβής) σύγκριση παρακάτω, το σύστημα της Sony φαίνεται ιδιαίτερα τεράστιο.

Και πάλι, πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτές οι συγκρίσεις Augmented Reality δεν είναι πάντα απόλυτα ακριβείς, αλλά παρόλα αυτά αυτό μας δίνει ένα καλό παράδειγμα για το πώς θα είναι οι δύο κονσόλες αυτόν τον Νοέμβριο.

Τελικά, και οι δύο είναι πολύ μεγαλύτερα από οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια λόγω της τεράστιας ισχύος τους, αλλά το Xbox Series X - και προφανώς η σειρά S - σίγουρα δεν είναι τόσο συντριπτικά όσο το PS5


«   »

Add comment

Comments

Ιορδάνης
a year ago

Καλησπέρα κύριε διαχειριστά , τεράστιων διαστάσεων η κονσόλα, λοιπόν έκανα την αρχή μαζευτείτε όλοι οι χβοχακιδες να σχολιάζετε εδώ στον δικό μας οικείο χώρο και άστε τους άλλους να πάνε να κουρευτούν