Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite στο Amazon (ΦΗΜΗ)

Published on 8 October 2020 at 00:00

Η καθυστέρηση του Halo Infinite έφερε απογοήτευση στους οπαδούς του Xbox. Το Halo Infinite είχε αρχικά προγραμματιστεί να είναι ο μεγαλύτερος τίτλος κυκλοφορίας της κονσόλας Xbox Series X. Οι περισσότεροι θαυμαστές κατανοούν ότι η καθυστέρηση είναι για το καλύτερο του Halo Infinite . Ωστόσο, η έλλειψη σημαντικής κυκλοφορίας πρώτου μέρους για αντικατάσταση του Halo Infinite προκαλεί εικασίες σχετικά με το πότε θα φτάσει τελικά το FPS στα χέρια μας. Μια πρόσφατη λίστα του Amazon προσθέτει καύσιμο στη φωτιά.

 Η καταχώριση στο Amazon δεν είναι για το Halo Infinite, ωστόσο. Αυτό είναι μέρος του γιατί μερικοί το παίρνουν στα σοβαρά, καθώς οι λίστες παιχνιδιών σε διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής είναι τόσο συχνά αναξιόπιστες. Αντίθετα, η λίστα είναι για το βιβλίο The Art of Halo Infinite, μια συλλογή από όπλα, όχημα, κακοποιούς, θέα και άλλα έργα τέχνης από την ανάπτυξη του Halo Infinite. Η καταχώριση ημερομηνίας κυκλοφορίας στο Amazon για το The Art of Halo Infinite έχει οριστεί προσωρινά για τις 29 Ιουνίου 2021.

Μερικοί υποθέτουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Art of Halo Infinite μπορεί να συμπίπτει με την κυκλοφορία του ίδιου του Halo Infinite. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνουμε πολλές διαφορετικές εικασίες. Πρώτον, πρέπει να υποθέσουμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας The Art of Halo Infinite είναι σταθερή, κάτι που είναι σίγουρα δυνατό δεδομένης της τυπικής αξιοπιστίας της Amazon για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας βιβλίων. Δεύτερον, πρέπει να υποθέσουμε ότι οι κυκλοφορίες βιβλίων τέχνης συχνά συμπίπτουν με τις κυκλοφορίες παιχνιδιών, κάτι που δεν είναι καθόλου αξιόπιστο. Τρίτον πρέπει να υποτεθεί ότι η Microsoft θα λανσάρει το Halo Infinite τον Ιούνιο.

Περιττό να πούμε, αυτή η φήμη είναι τελικά εξίσου αξιόπιστη με οποιαδήποτε άλλη λιανική λίστα, αν όχι δεν υπάρχει τίποτα να πούμε ότι αυτή η λίστα έχει ουσιαστική σχέση με την κυκλοφορία του Halo Infinite. Για παράδειγμα, το βιβλίο τέχνης The World of Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου. Το Immortals Fenyx Rising κυκλοφορεί στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά το βιβλίο τέχνης του The Art of Immortals Fenyx Rising δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

 Προς το παρόν, οι μόνες επίσημες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του Halo Infinite είναι ότι θα είναι το 2021. Ανάλογα με το εύρος των σχεδίων της 343 Industries, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και μια κυκλοφορία στα τέλη του 2021. Όλα είναι ακόμα στον αέρα.

 Η τελευταία επίσημη λέξη από την 343 ήταν ότι κανείς δεν πρέπει να εμπιστεύεται τις φημολογούμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας του Halo Infinite. Αυτό συμβαίνει επειδή η 343 και η Microsoft δεν έχουν καν αποφασίσει ακόμη για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε σαφώς καμία φήμη δεν θα είναι αξιόπιστη. Αυτό ειπώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε είναι πιθανό να έχει αλλάξει από τότε. Ωστόσο εάν η Microsoft είχε ημερομηνία κυκλοφορίας θα την κοινοποίησε δημόσια. Με την κυκλοφορία του Xbox Series X σε ένα μήνα, η Microsoft θα θέλει να κάνει τους θαυμαστές να ενθουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο για τη νέα κονσόλα.

Το Halo Infinite κυκλοφορεί σε PC, Xbox One και Xbox Series X / S το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.