Ο Aaron Greenberg μας δίνει κάποια νέα για τις τιμές των παιχνιδιών της νέας γενίας.

Published on 9 October 2020 at 22:48

Οι Κονσόλες επόμενης γενιάς θα μας φέρουν σύντομα καλύτερα γραφικά, μεγαλύτερους κόσμους αλλά  και αυξημένες τιμές Όπως έχουμε αναφέρει, ορισμένοι εκδότες επιλέγουν μια αύξηση της τιμής επόμενης γενιάς, με παιχνίδια όπως το NBA 2K21, το Call of Duty: Black Ops Cold War και το Demon's Souls να κοστίζουν 70€. Η Sony δεσμεύτηκε για την αύξηση των τιμών και μπορεί κάλλιστα να ωθήσει το μεγαλύτερο μέρος του κλάδου προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά τι γίνεται στη Microsoft; 

Λοιπόν, ο προϊστάμενος μάρκετινγκ του Xbox Aaron Greenberg εμφανίστηκε στο πιο πρόσφατο Real Deal Podcast και υπαινίχθηκε ότι ενδέχεται να μην κάνουν την αύξηση αυτή. Ή, τουλάχιστον, ότι θα υιοθετήσουν μια προσέγγιση «καλή για τους θαυμαστές» και θα αποφασίσουν τις τιμές των παιχνιδιών κατά περίπτωση.

 

"Νομίζω ότι αυτό που έχετε δει σε ολόκληρο τον κλάδο, με μερικές αξιοσημείωτες εξαιρέσεις βέβαια 'όπως  το Assassin’s Creed Valhalla που είναι στα 60€  το ίδιο και το, Cyberpunk, Dirt 5. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις τίτλων που έχετε δει, ειδικά για αθλητικά παιχνίδια, όπου βγαίνουν πριν από την επόμενη γενιά και επειδή δεν έχουν Smart Delivery  και σας χρεώνουν περισσότερο. Είναι λίγο περίπλοκο εκεί."

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση και προφανώς έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό, τι θέλουν με τα προϊόντα και τις τιμές τους, αλλά για εμάς έχουμε ακολουθήσει πραγματικά μια προσέγγιση με γνώμονα τους θαυμαστές (με την τιμολόγηση). Θα έλεγα πρώτα με την Smart Delivery αλλά το πιο σημαντικό έχετε όλα τα παιχνίδια μας κατά την κυκλοφορία τους στο Game Pass, έτσι έχει σημασία η τιμή του παιχνιδιού ακόμη και αν περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας στο Game Pass;

Το  αποκλειστικό της Microsoft στην κυκλοφορία του Xbox Series X / S θα είναι το Gears Tactics και αυτό θα κοστίσει μόνο 60€, αλλά φυσικά αυτό θα είναι μία μεταφορά ενός "παλιού" παιχνιδιού έξι μηνών. Θα χρεώσει τελικά η Microsoft 60€ για το Halo Infinite; Θα δούμε. Φυσικά, όπως επισημαίνει ο Greenberg, το πραγματικό τους επίκεντρο αυτής-επόμενης γενιάς είναι το Xbox Game Pass, οπότε η τιμολόγηση επόμενης γενιάς μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για αυτούς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.