Η Microsoft εξετάζει να φέρει παραπάνω backwards compatible παιχνίδια στην νέα γενιά..

Published on 10 October 2020 at 09:22

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα Xbox Series X και Xbox Series S θα διαθέτουν χιλιάδες backwards compatible παιχνίδια όταν κυκλοφορήσουν αυτόν τον Νοέμβριο, αλλά τα αρχικά παιχνίδια Xbox και Xbox 360 που θα μπορείτε να παίξετε θα περιορίζονται στους 700 τίτλους που εμφανίζονται ήδη στο Xbox One.

Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια που οι θαυμαστές θα ήθελαν να δουν να προστίθενται σε αυτό το πρόγραμμα και όταν ρωτήθηκε για αυτό σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Game Informer, ο διευθυντής της διαχείρισης προγραμμάτων του Xbox Jason Ronald επιβεβαίωσε ότι η ομάδα προσπαθεί να προσθέσει περισσότερους τίτλους, αλλά υπάρχουν εμπλεκόμενες προκλήσεις.

"Είναι σίγουρα κάτι που εξετάζουμε και θα πω" Ποτέ μην λέτε ποτέ ". Αλλά θα πω επίσης ότι μερικά από αυτά τα παιχνίδια σχεδιάστηκαν πριν από την έναρξη της ιδέας της συμβατότητας γενεών. Έτσι, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμείς αντιμετωπίζουμε κάποιες τεχνικές προκλήσεις, και σε άλλες περιπτώσεις, υπάρχουν προκλήσεις αδειοδότησης . Επομένως, η ομάδα  το εξετάζει. Δεν μπορώ να δεσμευτώ για τίποτα εδώ, αλλά είναι σίγουρα κάτι κορυφαίο υπάρχει για εμάς και το ερευνούμε. "

Για τους εκατοντάδες πρωτότυπους τίτλους Xbox και Xbox 360 που είναι συμβατοί με το Xbox Series X / S κατά την κυκλοφορία, θα έχετε το πλεονέκτημα των ταχύτερων χρόνων φόρτωσης, της τεχνολογίας Auto HDR και της ομαλότερης απόδοσης σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και του εξομοιωτή Xbox 360 φαίνεται ότι φορτώνει σημαντικά πιο γρήγορα στο Series X.

Για να μην αναφέρουμε τις χιλιάδες παιχνίδια Xbox One που θα υποστηριχθούν και θα επωφεληθούν από παρόμοιες βελτιώσεις και είναι πρόθεση της Microsoft να παίξει όλα τα παιχνίδια Xbox One που δεν είναι Kinect την ημέρα κυκλοφορίας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.