Η Microsoft προωθεί το All-Digital Event Xbox.

Published on 9 October 2020 at 14:44

Η Microsoft άρχισε να προωθεί μια ψηφιακή εκδήλωση Xbox FanFest 2020 με εγγραφές από τη Δευτέρα.

Η εγγραφή για την εκδήλωση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. Η Microsoft ανακοίνωσε τα νέα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter και μέσω του ιστότοπου Xbox FanFest. Σύμφωνα με τη Microsoft, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό συμβάν θα κοινοποιηθούν πριν από αύριο.

 «Οι οπαδοί το ζήτησαν και το παραδίδουμε», γράφει η Microsoft. «Το Xbox FanFest είναι τώρα ένας συνδυασμός αποκλειστικών φυσικών και ψηφιακών εκδηλώσεων, περιεχομένου, κληρώσεων, αγορών και άλλων! Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτρέπουμε σε περισσότερους θαυμαστές να συμμετέχουν στην κοινότητα Xbox. Με την εγγραφή σας στο Xbox FanFest, ξεκλειδώνετε αποκλειστικά σε εκδηλώσεις, προσφορές και επιμελημένες διαδικτυακές εμπειρίες που φιλοξενούνται στο Xbox και φιλοξενούνται μόνο για εσάς.

Όσοι εγγράφονται στην εκδήλωση θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά επίσημα εργαλεία Xbox  μαζί με αποκλειστικές κληρώσεις, εκδηλώσεις του FanFest, προσφορές και άλλα. Επιπλέον όσοι δηλώσουν θα κερδίσουν 100 πόντους Microsoft Rewards, ενώ επιπλέον πόντοι μπορούν να κερδίσουν καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Microsoft σημειώνει ότι ενώ πολλές δραστηριότητες θα είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια του Xbox FanFest 2020, ενδέχεται να υπάρχουν δραστηριότητες που απαιτούν εισιτήριο.

Μπορείτε να  δηλώσετε εγγραφή στο Xbox FanFest 2020 όπως και κάποιες οδηγίες σχετικά με το Event εδω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.