Η 343 Industries αποκαλύπτει την Monarch Armor Coating για το Halo Infinite

Published on 11 October 2020 at 23:04

Το Halo Infinite ενώ αρχικά ήταν τίτλος κυκλοφορίας για το Xbox Series X έχει πλέον καθυστερήσει έως το 2021. Πολλοί θαυμαστές ελπίζουν ότι αυτό θα κάνει το παιχνίδι καλύτερο, καθώς φημολογείται ότι η καθυστέρηση Halo Infinite είναι να προσθέσει νέες δυνατότητες. Ως επί το πλείστον, οι οπαδοί του Halo ελπίζουν απλώς ότι το παιχνίδι θα γίνει καλύτερο.

Η 343 Industries δεν ήταν αδρανής όταν μίλαγε στους ανθρώπους για το Halo Infinite. Αντέκρουσε πολλές φήμες σχετικά με την καθυστέρηση και συνεχίζει να συζητά όλα τα πράγματα που αφορούν το ομώνυμο τίτλο. Αυτό περιλαμβάνει νέα παιχνίδια που έρχονται στο Master Chief Collection για υπολογιστή, καθώς και ειδήσεις esports για τα παιχνίδια Halo. Όλα αυτά βρίσκονται στην τελευταία ενημέρωση της κοινότητας, καθώς και νέα για το Halo Infinite. Μια νέα εικόνα από το παιχνίδι κυκλοφόρησε, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που περίμεναν οι παίκτες.

Η καθυστέρηση του Halo Infinite δεν καθυστέρησε το μάρκετινγκ και έχει αρκετές τρέχουσες εμπορικές προσφορές. Αυτό πρόσφατα εκδηλώθηκε ως σύνδεση με πολλά σνακ. Αρχικά μόνο στον Καναδά, και μετά η προσφορά έφτασε και στις άλλες  πολιτείες. Τα Sour Patch Kids, Chips Ahoy !, Oreo και Trident Gum έχουν προσφορές με θέμα το Halo Infinite. Υπάρχουν κληρώσεις για να μπείτε και να κερδίσετε έπαθλα, αλλά ορισμένα  μπορούν να κερδηθούν από οποιονδήποτε βρει έναν κωδικό. Το πρώτο  που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες από αυτό το σνακ, αποκαλύφθηκε από 343 Industries ως Monarch Armor Coating. Όποιος λάβει τον κωδικό και τον εισάγει θα λάβει το Monarch Armor Coating όταν πάρει το Halo Infinite.

 Η εικόνα δείχνει την περίφημο Spartan Armor βαμμένη μωβ και χρυση. Αυτά είναι τα χρώματα του δικαιώματος, οπότε ο τίτλος του μονάρχη είναι κατάλληλος. Κατά πάσα πιθανότητα, η "Armor Coating" είναι απλώς ένας φανταχτερός τρόπος για να λέμε "skin". 

Το Armor Coating Monarch είναι το πρώτο βραβείο που μπορούν να ξεκλειδώσουν οι παίκτες με το σνακ τροφίμων, αλλά όχι το τελευταίο. Περαιτέρω βραβεία είναι το Oscillation Player Emblem, Granular Armor Coating, Oscillation Armor Emblem, και Delta Diamond Player Emblem. . Η φύση αυτών των βραβείων δεν είναι ακόμη γνωστή. Καθένα από αυτά συνδέεται με την τρέχουσα σύνδεση σνακ-φαγητού και δεν μπορεί να αποκτηθεί μέσω άλλων συνεργασιών, όπως η συνεργασία Taco Bell-Xbox Series X.

Το Halo Infinite βρίσκεται σε εξέλιξη για PC, Xbox One και Xbox Series X / S το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.