Δύο ακόμη στελέχη της Naughty Dog θα συμμετέχουν στο The Initiative.

Published on 14 October 2020 at 13:21

Το έργο στο οποίο εργάζεται η The Initiative παραμένει ένα πλήρες μυστήριο. Σύμφωνα με μια φήμη, το νέο στούντιο Xbox εργάζεται σε ένα παιχνίδι που "είναι στο σύμπαν Perfect Dark" αλλά μπορεί να μην είναι "ακριβώς" Perfect Dark.

Στην τελευταία ενημέρωση, φαίνεται ότι ο πρώην επικεφαλής του melee animation της Naughty Dog, Lee Davis, έχει πλέον προσχωρήσει στο στούντιο της Microsoft ως επικεφαλής animator gameplay. Δούλεψε στο παρελθόν Uncharted 2 & 4 και The Last of Us I & II.

Εάν έχετε παίξει ένα παιχνίδι Naughty Dog τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα έχετε παρακολουθήσει μερικά από τα animation από αυτά.

Και δεν είναι μόνο αυτό! Ο πρώην τεχνικός σκηνοθέτης χαρακτήρων Lauren Garcia συμμετείχε επίσης στο The Initiative μόλις αυτήν την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας τώρα το ρόλο του Senior Shader Technologies στο νέο στούντιο Xbox.

Αυτές είναι οι τελευταίες σε μια μακρά σειρά πρόσφατων προσλήψεων, με την The Initiative να ανακοινώνει την πρόσληψη 16 ατόμων τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων  ομοίων της Sylvia Chambers (πρώην animator του Naughty Dog)..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.