Το Xbox Series X / S επιτρέπει 16x ανισοτροπικό φιλτράρισμα σε διάφορους τίτλους.

Published on 16 October 2020 at 12:23

Υπάρχουν πολλά οφέλη για backwards compatible τίτλους στο Xbox Series X / S. Η Microsoft έχει ήδη αναλύσει το Auto HDR, φέρνοντας φωτισμό υψηλής δυναμικής εμβέλειας σε τίτλους που προηγουμένως δεν το υποστήριζαν. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Xbox Wire, επιβεβαίωσε επίσης ότι «σχεδόν όλοι» οι συμβατοί τίτλοι θα επωφεληθούν από το 16x ανισότροπο φιλτράρισμα.

«Στο Xbox One X, ένα τμήμα του καταλόγου επωφελήθηκε από το αυξημένο ανισότροπο φιλτράρισμα, βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας των παιχνιδιών. Στo Xbox Series X και Xbox Series S, το ανισοτροπικό φιλτράρισμα 16x έχει ενεργοποιηθεί για σχεδόν όλους τους συμβατούς τίτλους, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα οπτικά εφέ που προσφέρουν τα παιχνίδια. " Στην ίδια ανάρτηση, η Microsoft επισήμανε επίσης την επίδραση των διπλάσιων ρυθμών καρέ με το Fallout 4 να κυμαίνεται από 30 FPS σε 60 FPS στο Xbox Series S. Οι συμβατοί τίτλοι θα επωφεληθούν επίσης από την αύξηση της ανάλυσης, δηλαδή 1440p στο Xbox Series S και 4K στο Xbox Σειρά X.

Το Xbox Series X και το Xbox Series S κυκλοφόρησαν στις 10 Νοεμβρίου παγκοσμίως. Χιλιάδες τίτλοι σε τέσσερις γενιές του Xbox θα είναι διαθέσιμοι, ειδικά χάρη στο Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.