Κάποιος κατάφερε και έτρεξε το Doom σε Smart ψυγείο Samsung χάρη στο xCloud

Published on 14 October 2020 at 15:39

Κάποτε λέγαμε  ότι τα αυτοκίνητα έπρεπε να πετούν μέχρι σήμερα αλλά αντ 'αυτού καταφέραμε κάτι άλλο που ίσως να το θεωρούσαμε σαν επιστημονική φαντασία πριν από μια δεκαετία: να παίζουμε παιχνίδια Xbox στο ψυγείο μας. Κάποιος κατάφερε να θέσει σε λειτουργία την υπηρεσία xCloud της Microsoft σε Smart ψυγείο Samsung.

Ο χρήστης του Instagram Richard Mallard κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό το επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής, φορτώνοντας παράλληλα την έκδοση Android της εφαρμογής Xbox Game Pass στο ψυγείο του. Η εφαρμογή λειτουργεί σε κατακόρυφη λειτουργία στο έξυπνο ψυγείο της Samsung, αλλά τα παιχνίδια εμφανίζονται με τη σωστή αναλογία πλευρών μαζί με πράματα που αποθηκεύετε σε ψυγείο.

Συνεχίζοντας την παράδοση για το που μπορούν τα παιχνιδια Doom να τρέξουν (σε ασυνήθιστο υλικό), ο Mallard επέλεξε το Doom Eternal, μια σύγχρονη δόση της σειράς. Έχουμε δει ακόμη και το Doom να τρέχει στο Minecraft πρόσφατα. Το Doom Eternal είναι επίσης το πρώτο πρώτο παιχνίδι που έφτασε στο Xbox Game Pass μετά την εξαγορά της ZeniMax από τη Microsoft.

Ενώ το xCloud που λειτουργεί σε ψυγείο Smart είναι σίγουρα διασκεδαστικό, αυτό σημαίνει επίσης ότι η υπηρεσία ροής παιχνιδιών της Microsoft είναι διαθέσιμη σε ψυγείο πριν ξεκινήσει σε iPad ή iPhone. Η Apple αποκλείει υπηρεσίες όπως το xCloud και το Stadia από iOS και iPadOS, αλλά η εταιρεία προσέφερε πρόσφατα ένα "κλαδί ελιάς" που θα σήμαινε ότι η Microsoft και άλλοι θα μπορούν να δώσουν παιχνίδια cloud σε ξεχωριστές εφαρμογές στο App Store.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.