Ο συνθέτης του DLC Ancient Gods για το DOOM Eternal μας δίνει μια γέυση.

Published on 15 October 2020 at 12:08

Έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες από την κυκλοφορία του Doom Eternal και από τότε, το παιχνίδι έχει καταλάβει μεγάλο μέρος της κοινότητας παιχνιδιών. Με πόση επιτυχία το παιχνίδι κατάφερε να επιτύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το επόμενο λογικό βήμα και αυτό που πολλοί θαυμαστές ήθελαν να κάνουν οι προγραμματιστές, ήταν η δημιουργία πρόσθετου περιεχομένου για το Doom Eternal με τη μορφή DLC. Με το DLC, The Ancient Gods, που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες, ο συνθέτης του παιχνιδιού αποφάσισε να tese-αρει τους θαυμαστές της σειράς με ένα νέο μουσικό κομμάτι.

Ο Mick Gordon ήταν ο συνθέτης του Doom (2016) και έκανε και δουλειά στο Doom Eternal. Το soundtrack του Doom (2016) έγινε αποδεκτό από πολλούς που έπαιξαν το παιχνίδι και θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες πτυχές του. Ωστόσο, ο Gordon δεν έχει βάλει το χέρι του στο soundtrack για το The Ancient Gods . Λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ο συνθέτης είπε ότι είναι απίθανο να επιστρέψει για μελλοντικές συνέχειες του Doom, λόγω της διακοπής συνεργασίας του με την Id Software.

Για μερικούς αυτό είναι ατυχές, αλλά παρά την περιορισμένη συμμετοχή του Gordon στο παιχνίδι, πολλοί οπαδοί εξακολουθούν να απολαμβάνουν το soundtrack του Doom Eternal. Το νέο DLC περιλαμβάνει δύο νέους συνθέτες, τον Andrew Hulshult και τον David Levy. Ο Hulshult, σε απάντηση στην επίσημη σελίδα του Doom Eternal Twitter, ρωτώντας αν είχε κάτι για να ακούσουμε δημοσίευσε ένα κλιπ είκοσι δευτερολέπτων που έδειχνε την νέα μουσική για το campaign. Ενώ ήταν σύντομο το κλιπ, φαίνεται ότι έκανε καλή δουλειά για να δείξει τι μας περιμένει από άποψη μουσικής για του The Ancient Gods.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε όχι μόνο πόσο διαφορετική είναι η μουσική στο DLC σε σύγκριση με το κύριο παιχνίδι, αλλά και τι είδους πράγματα μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από αυτήν το νέο campaign. Ο προηγούμενος τίτλος Doom δεν περιείχε κανένα είδος εκτεταμένου DLC όπως το The Ancient Gods, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στο Doom Eternal DLC και ποια δεν θα είναι.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το κλιπ είναι ένα ωραίο δείγμα και ελπίζουμε ότι είναι μια καλή ένδειξη για το τι θα έρθει με το DLC. Υπάρχουν πολλές ελπίδες για αυτό που μπορεί να φέρουν το The Ancient Gods, αλλά ένα πράγμα για το οποίο είναι γνωστό είναι οι μυστικοί τομείς του Doom Eternal. Είναι πιθανό ότι το campaign θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει επιπλέον μυστικά και easter eggs για να βρουν οι παίκτες.

Το Doom Eternal είναι διαθέσιμο τώρα για PC, PS4, Stadia και Xbox One και για μεταφορά για Nintendo Switch, PS5 και Xbox Series X που βρίσκονται σε εξέλιξη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.