Το Mortal Kombat 11 Ultimate αποκτά ένα αιματοβαμμένο gameplay από τον Rain.

Published on 17 October 2020 at 01:57

Το Mortal Kombat 11 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μια τεράστια επιτυχία, οπότε δεν είναι μυστήριο για το γιατί το παιχνίδι έχει αρκετή υποστήριξη από DLC.Το επόμενο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ακριβώς στην ώρα για κονσόλες νέας γενιάς και θα περιλαμβάνει μερικά γνωστά πρόσωπα (και ναι, ένα από αυτά είναι η Mileena ), συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου κλασικού χαρακτήρα του Rain.

Ο Rain αποκαλύφθηκε μαζί με τη Mileena και τον John Rambo με το Kombat Pack 2 καθώς και την Ultimate έκδοση του παιχνιδιού. Τώρα βλέπουμε το επίσημο παιχνίδι του να αποκαλύπτεται και είναι κατάλληλα αιματηρό. Ως συνήθως, βλέπουμε  πολλές από τις βασικές του κινήσεις, καθώς και τη Χ-Ray κίνηση μαζί και τα fatalities . Αυτό θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ο Rain θα μπορείτε να τον επιλέξετε μετα από πολύ καιρό (ενώ ο χαρακτήρας ήταν στο Mortal Kombat X, δεν μπορούσες να τον επιλέξεις).

Το Mortal Kombat 11 είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες με την έκδοση Ultimate, καθώς και το Kombat Pack 2 που περιέχει το Rain set που θα κυκλοφορήσει σε αυτές τις πλατφόρμες, καθώς και PS5, Xbox Series X και Series S στις 17 Νοεμβρίου με προπαραγγελίες να έχουν ανοίξει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.