Το Elder Scrolls 6 μπορεί να είναι αποκλειστικό Xbox, σύμφωνα με τον Phil Spencer.

Published on 16 October 2020 at 20:32

Το Elder Scrolls 6 μοιάζει με αποκλειστικό για το Xbox καθώς ο Phil Spencer έχει επιβεβαιώσει.

Σε μια συνέντευξη στη σελίδα  Kotaku, ο Spencer ρωτήθηκε για την πρόσφατη εξαγορά της Microsoft από την ZeniMax, τη μητρική εταιρεία της Bethesda και την Id Software. Όπως αναφέραμε τις προηγουμενες ημέρες  οι εκδότες των Elder Scrolls 6, Fallout, Doom και πολλών ακόμη μεγάλων franchise είναι μέρος των Xbox Game Studios. Φυσικά, όλοι αναρωτηθήκαμε αν αυτό σήμαινε ότι παιχνίδια όπως το πολυαναμενόμενο Elder Scrolls 6 θα μπορούσαν να είναι αποκλειστικά για Xbox Series X και PC.

"Είναι δυνατή η ανάκτηση επένδυσης 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων εάν δεν δώσετε το Elder Scrolls 6 στο PlayStation;" Ο Stephen Totillo του Kotaku ρωτά τον Spencer, ο οποίος απαντά γρήγορα, "ναι." Ο Spencer επεξεργάζεται μετά από μια παύση, φροντίζοντας να επισημάνει ότι η απόκτηση της ZeniMax "δεν έγινε για να πάρει παιχνίδια μακριά από μια άλλη βάση παικτών όπως αυτό"

Ωστόσο, ο Spencer  λέει  " έχουμε xCloud και PC και Game Pass και τη βάση της κονσόλας μας, δεν χρειάζεται να τα στείλω παιχνίδια σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα εκτός από τις πλατφόρμες που υποστηρίζουμε προκειμένου να κάνουμε τη συμφωνία να λειτουργεί για εμάς. Ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. "

Έτσι, ενώ αυτό δεν είναι απόλυτη επιβεβαίωση ότι τίτλοι όπως το Elder Scrolls 6 ή το Fallout 5 δεν θα κυκλοφορήσουν στο PS5, είναι πολύ κοντά όμως στην πραγματικότητα . Η γοητεία της δημιουργίας μερικών αποκλειστικών τίτλων για το  Xbox Series X με αποκλειστικές πωλήσεις ήταν σαφώς στο μυαλό του Phil Spencer.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.