Ο Phil Spencer πιστεύει ότι το Xbox Series S θα ξεπεράσει το Series X

Published on 17 October 2020 at 17:54

Το Xbox Series X μπορεί να είναι το καυτό εισιτήριο για τον μαγικό κόσμο της νέας γενιάς αυτή τη στιγμή όσον αφορά τις δύο νέες κονσόλες Xbox που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον Νοέμβριο, αλλά ο  Phil Spencer πιστεύει ότι η σειρά S θα το ξεπεράσει κατά την επόμενη γενιά.

Μιλώντας στην σελίδα Kotaku, ο Spencer βασίστηκε στην πρόβλεψή του στο χαμηλό κόστος του συστήματος:

«Νομίζω, κατά τη διάρκεια της γενιάς, η προσδοκία μας θα ήταν ότι η τιμή έχει μεγάλη σημασία και ότι θα δείτε ότι το Series S θα πωληθεί περισσότερο».

Ωστόσο, σημείωσε επίσης ότι αναμένει ότι το Xbox Series X θα είναι ο πιο καυτός πωλητής κατά την κυκλοφορία και ότι και τα δύο συστήματα θα πωληθούν αποτελεσματικά την πρώτη περίοδο των διακοπών λόγω της τεράστιας ζήτησης.

«Νομίζω ότι θα πουλήσουμε κάθε μονάδα και των δύο που μπορούμε να παραδώσουμε. Νομίζω ότι η ζήτηση θα υπερβεί τον αριθμό των προπαραγγελιών. Για εμάς και το PlayStation, νομίζω ότι η κατασκευαστική αλυσίδα εφοδιασμού θα υπαγορεύσει [μερίδιο αγοράς] περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. "

Η Microsoft έχει ήδη μιλήσει για την "άνευ προηγουμένου ζήτηση" που έχει δει για τις δύο νέες κονσόλες της, αλλά αν εξακολουθείτε να ελπίζετε να αποκτήσετε μία στις 10 Νοεμβρίου, ο GM του Xbox Games Marketing Aaron Aaronberg επιβεβαίωσε σε ένα πρόσφατο podcast Dealer Gaming ότι "θα υπάρχουν περισσότερες μονάδες την ημέρα κυκλοφορίας. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.