Ο Phil Spencer λέει ότι η Microsoft μπορεί να κοιτάξει την κυκλοφορία του campaign και του multiplayer κομματιού για το Halo Infinite ξεχωριστά

Published on 18 October 2020 at 23:06

Σε συνέντευξή του στο Kotaku, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer σχολίασε την πιθανότητα κυκλοφορίας του Halo Infinite και του Multiplayer κομματιού σε διαφορετικές χρονικές στιγμές σε περίπτωση που το ένα είναι έτοιμο νωρίτερα από το άλλο. Ανάφερε σχετικά για το θέμα:

"Ο Bonnie (αναφερόμενος στον Bonnie Ross, ιδρυτή και επικεφαλής 343 Industries) και η ομάδα θα πάρει αυτές τις αποφάσεις", δήλωσε ο Spencer. "Αλλά νομίζω ότι θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν εμπειρία στο Halo. Νομίζω ότι μπορούμε να δούμε επιλογές όπως αυτή". Σύμφωνα με την σελίδα Kotaku, ο Spencer συνέχισε τονίζοντας ότι αυτός ο τρόπος προσέγγισης θα έπρεπε να συνυπολογίσει τη δομή και την ιστορία του Halo Infinite. "Λοιπόν, ναι, νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το κάνουμε σωστά", κατέληξε.

Με βάση αυτήν την απάντηση, φαίνεται ότι η επιλογή είναι κάπως στο τραπέζι, αλλά ότι η Microsoft θα το έκανε μόνο αν η ομάδα της 343 Industries ήταν πίσω από την απόφαση και αν γίνονταν με μεγάλη προσοχή. Θα ήταν λογικό για τη Microsoft να θέλει κάτι Halo Infinite στα χέρια των παικτών μετά την καθυστέρησή του έως το 2021, αλλά είναι επίσης σαφές ότι ο Phil Spencer θέλει το Halo Infinite να προσφέρει μια πραγματική, ολοκληρωμένη εμπειρία Halo που θέλουν οι οπαδοί της σειράς. Τελικά, μόνο ο χρόνος θα πει, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι η κυκλοφορία για το  Halo Infinite σε μέρη είναι τουλάχιστον μια πιθανότητα.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 σε Xbox Series X, Xbox Series S, κονσόλες Xbox One και υπολογιστές με Windows 10.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.