Το νέο μεγάλο AAA RPG της inXile μπορεί να είναι με θέμα Steampunk,

Published on 20 October 2020 at 20:40

Η inXile Entertainment είχε πρόσφατα μια πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία με το Wasteland 3. Ωστόσο, το στούντιο (που αγοράστηκε από τη Microsoft μαζί με την Obsidian πριν από περίπου δύο χρόνια) έχει ήδη tease-αρει δύο από τα επερχόμενα έργα του, ένα από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με την Unreal Engine 5 και το άλλο είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο παραγωγής.

Ένας  χρήστης ResetEra μπορεί να έχει αποκαλύψει κάποια στοιχεία του παιχνιδιού πριν από οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση εντοπίζοντας μερικές εικόνες Pinterest που διαχειρίζονται οι προγραμματιστές του InXile Jason Anderson και Chad Moore. Αυτές οι εικόνες του Pinterest περιέχουν εκατοντάδες όπλα, gadgets, μόδα και άλλες εικόνες εμπνευσμένες από τη βικτοριανή εποχή.

Μια σύμπτωση φαίνεται απίθανη, ειδικά επειδή τόσο ο Jason Anderson όσο και ο Chad Moore έχουν δουλέψει σε αυτό που μπορεί αναμφισβήτητα να περιγραφεί ως το πρωταρχικό παράδειγμα ενός RPG steampunk παιχνιδιού το Arcanum Of Steamworks και Magick Obscura. Κυκλοφόρησε το 2001, το παιχνίδι γνώρισε ισχυρές πωλήσεις και κριτική υποδοχή, αν και το ίδιο το στούντιο τελικά αναγκάστηκε να κλείσει μετά τις κυκλοφορίες του The Temple of Elemental Evil το 2003 και το Vampire: The Masquerade - Bloodlines το 2004.

Τότε, ο Τζέισον Άντερσον (τώρα κύριος σχεδιαστής στην inXile) ήταν κοινός διευθύνων σύμβουλος στην Troika Games και επίσης λειτουργούσε ως «Creative Principal» στο Arcanum, αναλαμβάνοντας μια ποικιλία εργασιών που κυμαίνονται από την τέχνη έως το σχεδιασμό, από το διάλογο έως το σενάριο και ακόμη και τα ηχητικά εφέ. Ο Chad Moore τώρα  σαν Creative Director / Game Director στην inXile, ήταν τότε  Lead Artist  και σχεδιαστής και εργάστηκε γ στο Arcanum σύμφωνα με το δικό του προφίλ LinkedIn.

Περιττό να πούμε ότι πρόκειται για φήμη προς το παρόν, αλλά είναι πιθανό ότι το επόμενο μεγάλο RPG από την inXile θα τοποθετηθεί σε ένα σύμπαν steampunk. Μια πρόσφατη λίστα αναζήτησης για έναν Senior Designer Gameplay υποδηλώνει επίσης ότι οι προγραμματιστές στοχεύουν να παρουσιάσουν «ισχυρά, απτά όπλα πρώτου προσώπου και μοναδικές ικανότητες μάχης», ενώ χρησιμοποιούν gameplay loops από τα είδη shooter και RPG πρώτου προσώπου, που μας δίνουν κάποια εικόνα για πώς πρέπει να είναι αυτός ο νέος τίτλος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.