Το Ubisoft Connect αποκαλύφθηκε, στοχεύει να φέρει Crossplay και Cross-Saves σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια

Published on 22 October 2020 at 10:18

Ως μια νέα γενιά παιχνιδιών, η Ubisoft φέρνει το crossplay και cross-progression. Σήμερα, ο εκδότης ανακοίνωσε το Ubisoft Connect, ένα νέο οικοσύστημα που ουσιαστικά θα συνδυάσει και θα αντικαταστήσει τους λογαριασμούς σας Ubisoft Club και Uplay. Με τη σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο Ubisoft, μπορείτε να παρακολουθείτε φίλους σε παιχνίδια, να επωφεληθείτε από το crossplay και cross-progression και να κερδίσετε ανταμοιβές. Η Ubisoft προσφέρει επίσης πάνω από 1000 ανταμοιβές για τα παλαιότερα παιχνίδια τους που ήταν διαθέσιμα στο Ubisoft Club
Ακολουθεί μια σειρά από μερικές από τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από το Ubisoft Connect:

Συνδεθείτε με παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες, για όλα τα παιχνίδια

Είτε παίζετε σε υπολογιστή ή κονσόλα, θα συμμετέχετε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο παικτών της Ubisoft με πρόσβαση σε όλες τις ίδιες υπηρεσίες. Οι τακτικές ενημερώσεις θα σας προσφέρουν περισσότερους τρόπους αλληλεπίδρασης με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα. Βρείτε φίλους σε όλες τις πλατφόρμες, δείτε τι παίζουν και ελέγξτε τα επιτεύγματά τους.

Διατηρήστε την πρόοδό σας σε όλες τις συσκευές

Για τις νεότερες εκδόσεις μας (Hyper Scape, Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic), όλη η εξέλιξη του παιχνιδιού σας αποθηκεύεται στο Ubisoft Connect, οπότε δεν θα χάσετε ένα βήμα εάν αλλάξετε κονσόλες ή μετάβαση σε υπολογιστή.

Κερδίστε περισσότερα 

Πάνω από 1000 δωρεάν ανταμοιβές διατίθενται στον πίσω κατάλογο των παιχνιδιών μας. Στους τελευταίους τίτλους μας, ξεκλειδώστε θρυλικά όπλα, ρούχα χαρακτήρων, emotes και αναλώσιμα παίζοντας τα παιχνίδια σας. Κάθε φορά που ανεβαίνετε στο Ubisoft Connect, κερδίζετε μονάδες που μπορείτε να ξοδέψετε με μοναδικές ανταμοιβές.

Έκπτωση 20% στο Ubisoft Store -

Εξαργυρώστε 100 μονάδες για να λάβετε 20% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας στο Ubisoft Store.

Αποκτήστε πρόσβαση στα στατιστικά σας ανά πάσα στιγμή και συγκρίνετε με τους φίλους σας

Μείνετε ενημερωμένοι για τα στατιστικά σας, την πρόοδο και την απόδοση στα αγαπημένα σας παιχνίδια. Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους φίλους σας, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που παίζουν.

Φαίνεται ότι είναι μια έξυπνη ενοποίηση αυτών των υπηρεσιών. Τα μεγάλα νέα είναι η δέσμευση της Ubisoft για crossplay και cross-saves  και πάντα οι συνήθεις ερωτήσεις του Ubisoft Connect,  είναι για το πόσα και ποια από τα  υπάρχοντα παιχνίδια της εταιρείας θα στοχεύουν στην υποστήριξη και των δύο λειτουργιών.

Το Ubisoft Connect θα έρθει στην επίσημη κυκλοφορια μαζί με το Watch Dogs: Legion στις 29 Οκτωβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.