Το Xbox Series S «Δεν θα περιορίσει την δυναμικότητα» των Next-Gen Games

Published on 22 October 2020 at 17:35

Η προσέγγιση διπλής κονσόλας της Microsoft για την επόμενη γενιά είναι συναρπαστική για τους καταναλωτές, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν στην επόμενη γενιά με κονσόλα που κοστίζει μόλις 309€. Αυτό, φυσικά, έχει έρθει με κάποιες θυσίες, με το Xbox Series S να είναι πολύ πιο αδύναμο από το Xbox Series X, ειδικά όσον αφορά τη μνήμη RAM και την GPU. Και ενώ υπάρχουν πολλοί στον κλάδο που έχουν επισημάνει αυτά τα ζητήματα και τα προβλήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο μέλλον, υπάρχουν και άλλοι που είναι πιο αισιόδοξοι για την κονσόλα.

Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο GamingBolt, ο Petr Kolář και ο David Kolečkář της Bohemia Interactive - επικεφαλής του διαδικτυακό shooter Vigor - δήλωσε ότι λόγω του γεγονότος ότι η CPU του Xbox Series S είναι σχεδόν ισοδύναμη με τον επεξεργαστή του Series X, από και σε μεγάλο βαθμό η κονσόλα δεν θα συγκρατήσει την επόμενη γενιά και θα πρέπει να είναι σε θέση να τρέχει όλα τα παιχνίδια, αν και σε χαμηλότερες αναλύσεις.

«Το σημαντικό είναι ότι η CPU δεν έχει υποβαθμιστεί, οπότε το Series S δεν θα περιορίσει το πιθανό εύρος ή τις δυνατότητες των παιχνιδιών», ανέφεραν οι προγραμματιστές. «Το Series S δεν πρέπει να έχει προβλήματα με τα ίδια παιχνίδια σε χαμηλότερες αναλύσεις. Ίσως κάποια προσαρμοσμένα εφέ γραφικών. "

Όσον αφορά τη Microsoft, φαίνεται πολύ σίγουρη για τις προοπτικές του Xbox Series S, με τον προϊστάμενο του Xbox Phil Spencer να λέει ακόμη ότι η Microsoft αναμένει να ξεπεράσει το Xbox Series X μακροπρόθεσμα. Και οι δύο κονσόλες Xbox επόμενης γενιάς κυκλοφορούν παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου, οπότε θα δούμε τουλάχιστον σε τι είδους αρχή ξεκίνησαν πολύ σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.