Έρχονται τα TV Streaming Sticks με την δύναμη του xCloud;

Published on 23 October 2020 at 15:22

Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer μίλησε με στη Stratechery σχετικά με τις δυνατότητες της Microsoft να εισάγει streaming sticks στο Cloud Gaming, καθώς και ενδεχομένως να συνδυάσει κάτι τέτοιο με το Xbox Game Pass (μέσω του The Verge).

Ο Spencer σημείωσε στο κατάστημα ότι το υλικό με χαμηλότερες τιμές πιθανότατα θα γίνει μέρος του οικοσυστήματος Xbox που θα προχωρήσει μπροστά, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν ροή παιχνιδιών στην τηλεόρασή τους χωρίς να αναγκαστούν να αγοράσουν μια κονσόλα:

«Νομίζω ότι θα δείτε υλικό με χαμηλότερες τιμές ως μέρος του οικοσυστήματος μας. Όταν σκέφτεστε για τα streaming sticks είναι αυτό που λέμε ότι μπορεί να θέλει κάποιος απλώς να τα συνδέσει στην τηλεόρασή του και να παίξει μέσω του xCloud. Θα μπορούσατε να  φανταστείτε ότι έχουμε κάτι που μόλις συμπεριλάβαμε στη συνδρομή Game Pass που σας δίνει τη δυνατότητα του xCloud στην τηλεόρασή σας αγοράζοντας το χειριστήριο. "

Εκτός από αυτό, ο Spencer φέρεται να μοιράζεται το ενδεχόμενο να προστεθεί μια σειρά "Xbox Game Pass Platinum" στην υπηρεσία, παρέχοντας εγγυημένη πρόσβαση σε νέο υλικό Xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.