Το The Medium δεν ταξινομήθηκε στην Αυστραλία.

Published on 4 November 2020 at 18:25

Η αποτρόπαια ψυχολογική περιπέτεια τρόμου The Medium δεν έχει ταξινομηθεί στην Αυστραλία.

Υποβλήθηκε για ταξινόμηση στις 6 Ιουλίου του τρέχοντος έτους και έλαβε βαθμολογία RC. Η  Bloober Team εμφανίζεται ως εκδότης και προγραμματιστής - επιβεβαιώνοντας ότι αυτό είναι πράγματι το αποκλειστικό παιχνίδι της κονσόλας για το Xbox Series X | S.

Ο Ιστότοπος Kotaku αποκαλύπτει ότι ο τοπικός πίνακας ταξινόμησης δεν ταξινόμησε "άμεσα" το παιχνίδι. Πραγματοποιήθηκε μέσω του διαδικτυακού εργαλείου IARC, που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ήταν σφάλμα συστήματος ή η ηλεκτρονική φόρμα ήταν "ανεπαρκής" (αυτό συνέβη στο παρελθόν με ορισμένες άλλες κυκλοφορίες).

Η Επιτροπή Ταξινόμησης επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία αίτηση για φυσικό αντίγραφο του The Medium - υποδηλώνοντας ότι δεν θα υπάρχει παρουσία λιανικής κατά την κυκλοφορία.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα το τέλος του δρόμου για την κυκλοφορία του The Medium στην Αυστραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προγραμματιστής το εξετάζει, επομένως πιθανότατα θα υποβληθεί εκ νέου. Ορισμένες αλλαγές ενδέχεται να χρειαστεί να γίνουν και στο παιχνίδι για αυτήν την τοποθεσία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.