Ο Todd Howard "δεν αποκλείει" περισσότερα multiplayer open-world παιχνίδια

Published on 4 November 2020 at 16:29

Τα μελλοντικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες από την Bethesda εξακολουθούν να είναι πιθανά, σύμφωνα με τον Todd Howard. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Develop: Brighton, ο σκηνοθέτης του Skyrim και Fallout λέει ότι η εμπειρία της δημιουργίας του Fallout 76 δεν σημαίνει ότι θα "αποκλείσει" να κάνει παρόμοια παιχνίδια στο μέλλον.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει περιθώριο για ένα άλλο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου από την Bethesda μόνο για πολλούς παίκτες, ο Χάουαρντ είπε ότι «δεν θέλουμε να πούμε όχι», αλλά θα γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στην προσέγγιση του στούντιο. "Νομίζω ότι το ένα πράγμα που θα κάναμε διαφορετικά είναι να το δώσουμε έξω" πριν από την πλήρη κυκλοφορία. "Πρέπει πραγματικά να δοκιμάσετε αυτά τα πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, 24/7 με ζωντανά παίκτες", κάτι που δεν πέτυχε πραγματικά το Fallout 76, με λίγες μόνο περιόδους δοκιμών λίγο πριν από την κυκλοφορία.
Ο Χάουαρντ αναγνωρίζει επίσης ότι κατά την κυκλοφορία, το Fallout 76 "δεν έδινε πραγματικά στο κοινό μας αυτό που ήθελαν" και ότι "απογοητεύτηκαν πραγματικά από αυτό που παραδώσαμε την πρώτη μέρα", αλλά λέει ότι συνολικά, το παιχνίδι "ήταν πραγματικά θετική εμπειρία. Μας έκανε καλύτερους προγραμματιστές, μας έκανε να είμαστε καλύτερα συνδεδεμένοι με την κοινότητά μας και έτσι δεν μπορώ να πω ότι πρόκειται να είναι εφάπαξ. "
Φυσικά, ένα νέο παιχνίδι για πολλούς παίκτες της Bethesda δεν είναι πιθανό να συμβεί πολύ σύντομα - τόσο το Starfield όσο και το The Elder Scrolls 6 θα είναι εμπειρίες ενός παίκτη και είναι ακόμα πολύ μακριά - αλλά ο Howard λέει ότι "δεν θα απέκλειε [ένα νέο παιχνίδι για πολλούς παίκτες] στο μέλλον. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.