Το λανσάρισμα του Xbox Series X | S Launch Stats αποκαλύπτει την αγάπη για το Xbox Game Pass

Published on 14 November 2020 at 14:33

Η Microsoft έχει δώσει λίγο περισσότερη εικόνα για την «μεγαλύτερη κυκλοφορία στην ιστορία του Xbox» με την κυκλοφορία των Xbox Series X και Xbox Series S νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, αποκαλύπτοντας μερικά ενδιαφέροντα πρώιμα στατιστικά στοιχεία.

Το πιο αξιοσημείωτο tidbit είναι αυτό όλων όσων αγόρασαν ένα Xbox Series X | S κατά την έναρξη, το 70% αυτών των χρηστών ήταν είτε νέα είτε υπάρχοντα μέλη του Xbox Game Pass. Εντυπωσιακά πράγματα για την υπηρεσία!

"Περισσότερες νέες κονσόλες πωλούνται από οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά, με το Xbox Series S να προσθέτει το υψηλότερο ποσοστό νέων παικτών για οποιαδήποτε κονσόλα Xbox κατά την κυκλοφορία
Περισσότερα παιχνίδια που παίχτηκαν, 3.594 συνολικά, εκτείνονται σε τέσσερις γενιές, δημιουργώντας ένα ρεκόρ για τα περισσότερα παιχνίδια που έχουν παίξει ποτέ κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας της κονσόλας Xbox
Το επόμενο gen σημαίνει περισσότερους τρόπους για να ανακαλύψετε και να παίξετε, το 70 τοις εκατό των κονσολών Series X | S είναι συνδεδεμένο με νέα και υπάρχοντα μέλη Xbox Game Pass "

Σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές, η  Liz Hamren τόνισε ότι η Microsoft συνεργάζεται «ακούραστα με τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο για να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερες νέες κονσόλες σε πολλούς από εσάς με την πάροδο του χρόνου», και ευχαρίστησε επίσης τους πρώτους υιοθέτες για κάνοντας το λανσάρισμα "το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο στην ιστορία μας".

"Η πρώιμη αντίδρασή σας και ο ενθουσιασμός σας για την επόμενη γενιά του Xbox μας κάνουν να αισθανόμαστε ευγνώμονες και δυναμικοί να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον του παιχνιδιού μαζί σας. Εκ μέρους της ομάδας Xbox: Ευχαριστώ."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.