Οι κάτοχοι Xbox Series X και S έπαιξαν σχεδόν 3.600 μοναδικά παιχνίδια εντός 24 ωρών από την κυκλοφορία τους.

Published on 15 November 2020 at 17:42

Οι ιδιοκτήτες Xbox Series X και Xbox Series S έπαιξαν σχεδόν 3.600 μοναδικά παιχνίδια εντός των πρώτων 24 ωρών από την κονσόλα που έφτασε στην αγορά, δίνοντας εντελώς νέο νόημα στον όρο "τίτλος κυκλοφορίας".

Η Microsoft παρουσίασε μια λίστα με εντυπωσιακά στοιχεία για την κυκλοφορία της νέας οικογένειας κονσόλας στο επίσημο blog Xbox Wire. Παρόλο που διευκρίνισε ότι περισσότερες νέες κονσόλες πουλήθηκαν κατά την πρώτη ημέρα από ό, τι σε οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά, απέφυγε να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για τις πωλήσεις - υποστηρίζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις του Phil Spencer, ότι κάτι τέτοιο θα "άλλαζε την εστίαση" από την εμπλοκή παικτών είναι εκεί που θέλει να κρατήσει ολόκληρο το τμήμα.

Σύμφωνα με το Xbox Wire, οι παίκτες ξεκίνησαν 3.594 διαφορετικούς τίτλους στις κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S στις πρώτες 24 ώρες. Η συντριπτική, μεγάλη πλειοψηφία αυτών πρέπει να ήταν συμβατά προς τα πίσω παιχνίδια από γενιές στο παρελθόν, κάτι που δείχνει πόσο ενθουσιασμένοι είναι να δοκιμάσουν τα παλιά τους αγαπημένα σε νέο υλικό.

Η Microsoft επέστρεψε επίσης πόσο εξελίσσεται η εξελισσόμενη προσέγγισή της στα παιχνίδια κονσόλας με το Xbox Game Pass: 70 τοις εκατό όλων των κονσόλων Xbox Series X και S συνδέονται με τις συνδρομές Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένων νέων και προϋπάρχουσων συνδρομών. 

Εάν δεν έχετε καταφέρει να αποκτήσετε το δικό σας νέο Xbox ακόμα, η Microsoft λέει ότι "εργάζεται ακούραστα" για να φέρει περισσότερες κονσόλες στην αγορά παγκοσμίως.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.