Η 343 ελπίζει να μοιραστεί νέες πληροφορίες για το Halo Infinite Update στις επόμενες εβδομάδες.

Published on 17 November 2020 at 08:43

Τον Αύγουστο, η Microsoft και η 343 πήραν την απίστευτα σκληρή απόφαση να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του Halo Infinite έως το 2021.

Λοιπόν, πότε μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα νέα; Σύμφωνα με τον διευθυντή της κοινότητας 343 Industries Brian Jarrard (μέσω του Halo subreddit), η ομάδα δουλεύει σκληρά και ελπίζει να κυκλοφορήσει μια "υψηλού επιπέδου" ενημέρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

"Δεν έχουμε κάτι προγραμματισμένο για τα V.G.A., αλλά ελπίζουμε να προσφέρουμε τουλάχιστον μια ενημέρωση υψηλού επιπέδου μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί μετά τις διακοπές. Να φέρουμε κάτι σαν ένα demo  στα VGAs είναι μια τεράστια δουλειά και θα προκαλούσε προκλήσεις με τρέχων ορόσημο της διακοπες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περιμένουμε, αλλά η ομάδα πρόκειται να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτόν τον επιπλέον χρόνο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να βάλουμε το καλύτερο δυνατό βήμα μπροστά μας και να δεσμευτούμε για μεγαλύτερη διαφάνεια και διάλογο."

Συγκεκριμένα, δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα για τα βραβεία βιντεοπαιχνιδιών και αυτή η επόμενη ενημέρωση είναι να βοηθήσει στην "επανεκκίνηση" του ταξιδιού.

Δεδομένου ότι το Halo Infinite καθυστέρησε, ο βετεράνος Halo και Bungie Joseph Staten έγινε μέλος του 343 ως επικεφαλής του έργου για την εκστρατεία του παιχνιδιού και πιο πρόσφατα ο διευθυντής Chris Lee έφυγε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.