Νέες αναβαθμίσεις PS5 / XSX για το Metro Exodus καταφθάνουν το 2021.

Published on 27 November 2020 at 20:09

Ο προγραμματιστής Metro franchise 4A Games ήταν μια από τις σημαντικότερες ιστορίες επιτυχίας της τελευταίας δεκαετίας και φαίνεται ότι το στούντιο δεν επιβραδύνεται καθώς κατευθυνόμαστε στην επόμενη γενιά παιχνιδιών. Σήμερα, η 4A ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε εκδόσεις επόμενης γενιάς του Metro Exodus, οι οποίες θα είναι δωρεάν για όσους έχουν ήδη το παιχνίδι στο Xbox One και το PS4. Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από τις εκδόσεις Xbox Series X / S και PS5

Προς το παρόν εργαζόμαστε σκληρά για να φέρουμε το Metro Exodus στο Xbox Series X / S και στο PlayStation 5 τον επόμενο χρόνο. Παρόλο που δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες ακόμη, θα πρέπει να αναμένετε σημαντικές βελτιώσεις, όπως ταχύτερο ρυθμό καρέ, αυξημένη ανάλυση, μειωμένους χρόνους φόρτωσης και εκπληκτικές δυνατότητες Ray Tracing που καθίστανται δυνατές από το νέο υλικό. Οι νέες κονσόλες είναι καταπληκτικές και θα μας επιτρέψουν να παρέχουμε οπτικές βελτιώσεις και απόδοση σε επίπεδο υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας και κάρτες με δυνατότητα RTX .

Η 4A Games έχουν ήδη ανακοινώσει ότι εργάζονται στην επόμενο κεφάλαιο στην σειρά Metro, αλλά σήμερα επιβεβαίωσαν επίσης ότι το παιχνίδι θα έχει ένα στοιχείο για πολλούς παίκτες για πρώτη φορά. Φαίνεται ότι αυτή η λειτουργία για πολλούς παίκτες θα αναπτυχθεί από τα ικανά χέρια της Sabre Interactive, ενώ το 4A θα επικεντρωθεί στην επόμενη καμπάνια single-player του Metro.

Εν τω μεταξύ, η 4A εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο IP, το οποίο ελπίζουν ότι θα «καθίσει παράλληλα με τη σειρά Metro». Δεν έχουν δωθεί άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο IP, αλλά η 4A επιβεβαιώνει ότι έχει πλέον περισσότερους από 150 υπαλλήλους σε δύο τοποθεσίες, οπότε ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να χειριστούν τις δυσκολίες για να γίνουν στούντιο πολλαπλών έργων.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.