Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie λέει ότι νέα έργα αναπτύσσονται από το 2017

Published on 30 November 2020 at 11:13

Πολλοί από τους μεγαλύτερους οπαδούς της Bungie αμφισβήτησαν την απόφαση του στούντιο να συνεχίσει να υποστηρίζει το Destiny 2 μετά το διαχωρισμό του από την Activision το 2019. Ορισμένοι περίμεναν ότι η Bungie θα κυκλοφορήσει ένα διαφορετικό παιχνίδι εκτός από την επιρροή της Activision, είτε πρόκειται για το Destiny 3 ή κάτι εντελώς νέο. Αποδεικνύεται ότι αυτοί οι θαυμαστές δεν ήταν μακριά, καθώς αποδείχθηκε ότι η Bungie ξεκίνησε να εργάζεται σε νέα έργα από το 2017.

Μιλώντας στο Metro, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bungie, Pete Parsons, συζήτησε πώς η διάσπαση από την Activision επέτρεψε στην εταιρεία να μην εργάζεται μόνο στο Destiny 2 με τον τρόπο που ήθελε η Bungie, αλλά και «να φέρει νέους τίτλους με αυτή τη μυστική σάλτσα για το τι είναι ένα παιχνίδι Bungie». Όταν ρωτήθηκε  ο Parsons είπε ότι αυτός, ο Jason και ο Jonny Ebbert, καθώς και ο Zach Russel άρχισαν να εργάζονται για αυτό που ο Parsons αποκαλεί «επωάσεις» πριν από περίπου τρία χρόνια. Η Bungie έχει περάσει τα χρόνια από τη δημιουργία των ομάδων πίσω από αυτά τα έργα.
Όταν ο Parsons λέει επωάσεις, δεν μιλάει για μεμονωμένα παιχνίδια απευθείας. Μπορεί να βγουν παιχνίδια από την άλλη πλευρά, επειδή οι επωάσεις έχουν τα δικά τους έργα, αλλά ο Parsons προτιμά αυτήν την ορολογία για να διατηρήσει την εστίαση στην οικοδόμηση ομάδων ανάπτυξης. Ο Parsons είπε ότι η Bungie θέλει να "επωαστεί το δυναμικό για νέους τίτλους", καθώς και "νέο και εκπληκτικό ταλέντο". Ένα παράδειγμα που αναφέρει είναι ο σχεδιαστής της Bungie M.E. Chung, ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία των κοινωνικών συστημάτων του Destiny, και τώρα εργάζεται σε ένα από αυτά τα έργα.

Με άλλα λόγια, η Bungie εργάζεται σε πολλά έργα και λειτουργεί εδώ και χρόνια. Μερικά από αυτά μπορεί να σχετίζονται με το πεπρωμένο, αλλά άλλα μπορεί να μην είναι. Δεν είναι σαφές εάν αυτές οι επωάσεις βρίσκονται σε οποιοδήποτε στάδιο προπαραγωγής, αν και μετά από τρία χρόνια έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος. Ωστόσο, ο Parsons δεν αναμένει περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα έργα στο εγγύς μέλλον.

Το 2019, αφού ο Bungie διαχωρίστηκε από την Activision, η εταιρεία είπε ότι ήθελε να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι χωρίς Destiny έως το 2025. Αυτό ήταν όταν η Bungie εξακολουθούσε να καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει με το Destiny, οπότε ποιος ξέρει πόσα έχει αλλάξει από τότε, αλλά η Bungie θα μπορούσε να αναφέρεται σε αυτές τις επωάσεις εκείνη τη στιγμή.

Προς το παρόν, η εστίαση της Bungie παραμένει σαφώς στο Destiny. Η πιο πρόσφατη επέκταση του Destiny 2, Beyond Light, μόλις κυκλοφόρησε και με αυτό ξεκινά ένας νέος γύρος εποχών που θα πρέπει να διαρκέσει τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Destiny δεν είναι μόνο αυτό που εργάζεται η Bungie. Ίσως χρειαστεί λίγος χρονος πριν οι θαυμαστές ανακαλύψουν τι άλλο υπάρχει, αλλά η Bungie είναι σαφώς σίγουρη για τα σχέδιά της για το μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.