Ο Phil Spencer μιλάει για τα σχέδια της εφαρμογής Xbox TV: "Νομίζω ότι θα το δείτε στους επόμενους 12 μήνες"

Published on 30 November 2020 at 16:22

Το αφεντικό του Xbox Phil Spencer μίλησε για την πρόσφατη κυκλοφορία του Xbox Series X και του Xbox Series S σε συνέντευξή του στο The Verge και συζήτησε επίσης πώς φαίνεται το μέλλον της πλατφόρμας καθώς και τα παιχνίδια μεσω cloud stream  γίνεται όλο και πιο κοινό. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να δείτε μια ειδική εφαρμογή Xbox να ξεκινά να εμφανίζεται στις smart τηλεοράσεις πολύ νωρίτερα από οτι νομίζουμε.

"Νομίζω ότι θα το δείτε αυτό στους επόμενους 12 μήνες. Δεν νομίζω ότι τίποτα θα μας εμποδίσει να το κάνουμε αυτό", δήλωσε ο Spencer.
Ο Spencer δεν  επιβεβαιώνει ότι η Microsoft εργάζεται σε μια εφαρμογή Xbox για Smart TV. Η εταιρεία πιθανότατα έχει ήδη επικοινωνήσει με κατασκευαστές έξυπνων τηλεοράσεων όπως η LG, η Samsung και η Vizio σχετικά με τη λήψη της εφαρμογής στα αντίστοιχα λειτουργικά συστήματα τηλεόρασής τους, αν είναι πρόθυμη να πειράξει αυτό το επόμενο έτος.

Η Microsoft διαθέτει ήδη gaming cloud με το Xbox Game Pass Ultimate και λειτουργεί σε Android, οπότε το επόμενο βήμα θα ήταν η δημιουργία νέων εκδόσεων για το webOS και ούτω καθεξής. Εάν το μόνο υλικό που θα χρειαστεί να παίξετε Halo Infinite στην τηλεόρασή σας 4K είναι η ίδια η τηλεόραση - καλά, αυτό και ένα controller- είναι φυσικό να αναρωτιέστε πόσο περισσότερο αφιερωμένο υλικό παιχνιδιού θα παραμείνει απαραίτητο. Ωστόσο, ο Spencer πιστεύει ότι η αλλαγή θα σημαίνει πιθανώς περισσότερη κοινή χρήση μεταξύ τοπικού υλικού και ροής cloud και όχι συνολικής περιστροφής από τις παραδοσιακές κονσόλες, ανάλογα με το τι είναι διαθέσιμο και τι έχει πιο νόημα.

"δεν είναι ακριβώς αυτό που  - ότι όταν έρχεται η streaming λειτουργια, όλες οι κονσόλες απομακρύνονται ή όλες οι τοπικές συσκευές μου που παίζουν βιντεοπαιχνίδια εξαφανίζονται", δήλωσε ο Spencer. "Νομίζω ότι πρέπει απλώς να είμαστε ευκίνητοι και να παρακολουθούμε τι θέλουν οι παίκτες."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.