Νέο IP από το στούντιο Total War και Alien Isolation βρίσκεται σε εξέλιξη.

Published on 1 December 2020 at 08:15

Χάρη στα  Total War και στον απίστευτο τίτλο τρόμου επιβίωσης Alien Isolation, η Creative Assembly έχει καθιερωθεί σταθερά ως κορυφαίος προγραμματιστής και ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα της Sega. Και παρόλο που το στούντιο είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστό ως προγραμματιστής παιχνιδιών στρατηγικής με την πάροδο των ετών, σύντομα, θα είναι έτοιμο να απλωθεί και αλλού.

Ακούμε για ένα νέο IP που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Creative Assembly - ένα shooter πρώτου προσώπου - το οποία επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον προγραμματιστή πέρυσι. Ωστόσο, παρόλο που γνωρίζουμε την ύπαρξή του, ελάχιστα έχουν ειπωθεί για το παιχνίδι μέχρι στιγμής (δεν γνωρίζουμε καν το όνομά του), και οι ενημερώσεις σχετικά με αυτό είναι ελάχιστοι τους τελευταίους μήνες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sega Europe, Tim Heaton, ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μιλώντας στο GamesIndustry σχετικά με τη διττή προσέγγιση της Sega για την ενίσχυση των καθιερωμένων ιδιοκτησιών και τη δημιουργία νέας IP, ο Heaton είπε ότι η Creative Assembly εξακολουθεί να σκορπίζει τον πρώτο του παίκτη.

"Κάθε ένα από τα στούντιο μας διαθέτει πραγματικά ένα franchise και είναι όλα ώριμα", δήλωσε ο Heaton. «Αυτό που προσπαθούμε τώρα είναι να δούμε νέα IP. Υπάρχει ένα νέο παιχνίδι FPS από την Creative Assembly και αναπτύσσουν ομάδες γύρω από νέα IP. Τα εσωτερικά μας στούντιο έχουν αυτήν την αμφίδρομη στρατηγική: κάντε περισσότερα με όσα έχετε και σκεφτείτε  νέα IP. "

Υπάρχουν λίγα που μπορεί κανείς να πει για αυτό το παιχνίδι προς το παρόν, εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει. Ελπίζουμε να λάβουμε μια αποκάλυψη σύντομα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.