Η Microsoft καταχώρησε νέο παιχνίδι στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών

Published on 30 November 2020 at 21:03

Η Microsoft συνεχίζει την βελτίωση του Xbox Game Pass. Είναι λογικό αν θέλουν η συνδρομή να συνδέσει τον καταναλωτή, ο στόχος της είναι ότι ο παίκτης έχει πάντα κάτι να παίζει .

Το καλύτερο παράδειγμα είναι το Netflix, είναι εύκολο να χαθείτε στον κατάλογο που διαθέτει η υπηρεσία ροής, αλλά έχετε πάντα νέα πράγματα να δείτε. Με το Xbox Game Pass ο στόχος είναι παρόμοιος, έχετε πάντα παιχνίδια για να ανακαλύψετε και να "γαντζωθείτε". Είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε την ανάγκη να πληρώσει ο συνδρομητής μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Και εδώ η ποικιλία

Νέο παιχνίδι για Xbox Game Studios
Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό, δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα του Xbox αναλύει και μετρά τα αποτελέσματα και τις αναζητήσεις για να δει τι λείπει από τον κατάλογό τους.

Παρακολουθούμε πάντα προσφορές εργασίας, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και κινήσεις εταιρειών για να ανακαλύψουμε νέες ενδείξεις που θα μας βοηθήσουν  να γνωρίσουμε τα νέα παιχνίδια ή τις ειδήσεις που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του τμήματος Xbox.

Σήμερα συνάντησαμε μια νέα καταχώρηση που έγινε στις 26 Νοεμβρίου. Είναι ένα νέο παιχνίδι που η Microsoft περιλαμβάνει στη λίστα των πνευματικών της δικαιωμάτων. Το όνομα του Impossible Quiz.

Εξετάζοντας λίγο, μπορέσαμε να δούμε ότι στο κατάστημα της Microsoft υπάρχει ήδη ένα δωρεάν παιχνίδι (για υπολογιστή) με το ίδιο όνομα επικεντρωμένο για παιδιά αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Redmond αγόρασε αυτήν την IP ή αν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό που έχει συμπτωματικά το ίδιο όνομα με το παιχνίδι που αναφέρθηκε. Το γεγονός είναι ότι είναι ένα νέο εγγεγραμμένο παιχνίδι.

Το γεγονός είναι ότι έχει πολύ νόημα, ειδικά όταν εξετάζουμε τις δηλώσεις του Phil Spencer στις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο κατάλογος Xbox Game Pass έλειπε περισσότερο απλό περιεχόμενο. Αυτό θα ήταν σίγουρα μια ωραία προσθήκη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.