Ένα νέο τρέιλερ για το Elden Ring μπορεί να προβληθεί στα Game Awards (ΦΗΜΗ)

Published on 4 December 2020 at 16:15

Από τότε που η FromSoftware και η Bandai Namco το ανακοίνωσαν για πρώτη φορά στην E3 2019 ενάμιση χρόνο πριν, η Elden Ring δεν είχε καμία ενημέρωση. Εκτός από το αποκαλυπτικό του τρέιλερ, το μόνο που ακούμε είναι διαρροές και εικασίες και το περίεργα μήνυματα από την FromSoftware εδώ και εκεί, δίνοντας σύντομες λεπτομέρειες ή ευχαριστώντας τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους.

Μένει να δούμε πότε θα πάρουμε κάτι επίσημα . Ο Lance McDonald, ο οποίος είναι γνωστός modder και Souls leaker (και έχει ένα ρεκόρ αρκετά σταθερό όταν πρόκειται για το τελευταίο) είπε πρόσφατα  στο Twitch ότι η ανάπτυξη του Elden Ring μπορεί να είναι σχεδόν έτοιμη.

Επεξεργαζόμενος αυτήν τη δήλωση, ο McDonald είπε ότι η FromSoftware φέρνει όλους μαζί να να εργαστούν για το είδος των πραγμάτων που συνήθως εργάζεται ένας προγραμματιστής τότε το έργο πλησιάζει στην ολοκλήρωση.

Φυσικά, πρέπει να το πάρουμε με κάθε επιφύλαξη προς το παρόν, ειδικά δεδομένης της σχεδόν πλήρους έλλειψης συγκεκριμένων πληροφοριών που έχουμε για το Elden Ring για μήνες. Υπάρχει μια εικασία ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να λάβει ένα τρέιλερ στα επερχόμενα The Game Awards - οπότε ίσως υπάρχει κάτι να περιμένουμε στο προσεχές μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.