Το Cyberpunk 2077 στο Xbox Series X σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει Performance Mode

Published on 4 December 2020 at 11:57

Το Cyberpunk 2077 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα σε υπολογιστές και κονσόλες, αλλά το παιχνίδι έχει ήδη μια ενημέρωση για  κονσόλες Xbox για να συμπεριλάβει πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Έχει επιβεβαιωθεί στο Twitter ότι μια νέα μεγάλη ενημέρωση 43,5 GB είναι τώρα διαθέσιμη για το παιχνίδι στις κονσόλες Xbox. Ο Fabian Mario Döhla τhw CD Projekt RED επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη ενημέρωση που έχει προγραμματιστεί να γίνει πριν από την κυκλοφορία.
Μια νέα αναφορά που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη Reddit scorpo187 αποκάλυψε ότι αυτή η ενημέρωση Cyberpunk 2077 εισάγει πρόσθετες ρυθμίσεις HDR που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν, καθώς και μια Λειτουργία απόδοσης στο Xbox Series X. Σύμφωνα με τον χρήστη, η Λειτουργία απόδοσης κάνει το παιχνίδι να τρέχει πολύ πιο ομαλά από πριν.

Καθώς το Cyberpunk 2077 μπορείτε να το προεγκαταστήσετε  σε Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, είναι πιθανό αυτή η ενημέρωση να έχει ξεκινήσει και να συμπίπτει με την προ-φόρτωση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουμε μια παρόμοια ενημέρωση να ξεκινήσει στο PlayStation 4 και στο PlayStation 5 πριν το παιχνίδι κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας τα ίδια χαρακτηριστικά, ώστε να είναι διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία στις 10 Δεκεμβρίου.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Stadia στις 10 Δεκεμβρίου. Μια δωρεάν ενημέρωση επόμενης γενιάς θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5, το Xbox Series X και το Xbox Series S κάποια στιγμή το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.