Το Chrono Odyssey είναι ένα νέο Fantasy MMORPG που έρχεται σε PC, κονσόλες και κινητά.

Published on 4 December 2020 at 19:42

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών αναμένεται να εμφανιστούν από κάθε είδους στούντιο. Το Chrono Odyssey είναι ένα από αυτά. Ένα MMORPG με Unreal Engine 4 που αναπτύσσεται στο στούντιο NPIXEL της Νότιας Κορέας, το παιχνίδι (στοχεύοντας σε κυκλοφορία το 2022 σε υπολογιστή, κονσόλα και κινητές συσκευές) έλαβε ένα εντυπωσιακό  τρέιλερ καθώς και τις πρώτες συγκεκριμένες λεπτομέρειες μόλις χθες. 

Το Chrono Odyssey, το οποίο ήταν παλαιότερα γνωστό ως "Project S", είναι ένα επικό φανταστικό διαδικτυακό RPG για πολλούς παίκτες. Αυτό το έργο απεικονίζει την ιστορία των μελών της ειδικής οργάνωσης, «Idraiginn», που διεξάγει έναν τεράστιο πόλεμο ενάντια σε 12 θεούς.

Στο Chrono Odyssey, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν έναν τεράστιο κόσμο με συναρπαστικές ιστορίες, σύμπαν και ρεαλιστικά γραφικά. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να απολαύσουν χάρτες που ξεπερνούν το χρόνο και το χώρο, τυχαία dungeons που χρησιμοποιούν πολλαπλούς χώρους, περιεχόμενο RVR μεγάλης κλίμακας, υψηλές στρατηγικές και εξαιρετικές δράσεις μάχης. Επίσης, ο Cris Velasco, ένας παγκόσμιος συνθέτης μουσικής παιχνιδιών γνωστός για το God of War, StarCraft και Overwatch, συμμετείχε στη σύνθεση του soundtrack.

Το Chrono Odyssey οδηγείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο της NPIXEL, τον Spike Bong-gun Bae, ο οποίος είναι γνωστός για το DK Online και Seven Knights. Το έργο άρχισε να αναπτύσσεται το 2019 και επί του παρόντος ετοιμάζεται για να έρθει κάποια beta μέσα στο  2021. Σκοπεύει να κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες όπως υπολογιστές, κινητές συσκευές και κονσόλες βελτιστοποιώντας γραφικά, περιβάλλον χρήστη (UI) και εμπειρία χρήστη (UX).


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.