Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Batman: Arkham Knight λαμβάνει δύο νέα skins.

Published on 5 December 2020 at 17:12

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Rocksteady κυκλοφόρησε το Batman: Arkham Knight και το στούντιο εξακολουθεί να "απελευθερώνει" νέα Batman skins για το παιχνίδι. Μια δωρεάν ενημέρωση προσθέτει δύο νέα skins, το "Anime Batman Skin" και το "Zur-En-Arrh Skin" στην ντουλάπα του Caped Crusader.

Και τα δύο skins ήταν ήδη τεχνικά διαθέσιμα στο Arkham Knight, αλλά ήταν προσβάσιμα μόνο σε παίκτες που είχαν συνδεθεί στα επίσημα φόρουμ του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας ένα συνδεδεμένο αναγνωριστικό παιχνιδιών WB. Τώρα, τα skins είναι διαθέσιμα σε όλους όσοι διαθέτουν ένα αντίγραφο του Arkham Knight. Όπως με όλα τα skins Batman που περιλαμβάνονται στην τριλογία Arkham, κάθε ένα από τα κοστούμια έχει μια ειδική ιστορία στη μακρά ιστορία του Batman
Η προέλευση του δέρματος Zur-En-Arrh μπορεί να εντοπιστεί το 1958. Το κοστούμι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Batman # 113, όταν ο Caped Crusader ταξιδεύει σε έναν πλανήτη που ονομάζεται Zur-En-Arrh και συναντά την έκδοση του Batman, ο οποίος φοράει το Κοστούμια Zur-En-Arrh. Το ζευγάρι ενώνει τις δυνάμεις του για να πολεμήσει μια ανώνυμη φυλή εξωγήινων και έναν στρατό γιγαντιαίων ρομπότ. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, ο Batman αποκτά δυνάμεις τύπου Superman από τον πλανήτη ήλιο και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ολόκληρο το ταξίδι μπορεί να ήταν ένα από τα όνειρα του Batman.
Οι περιπέτειες του Batman στο Zur-En-Arrh αναφέρθηκαν ξανά κατά τη διάρκεια του 2006 Batman R.I.P. στην  ιστορία του Grant Morrison. Σε αυτό το κόμικ, αποκαλύπτεται ότι ο ξένος ομόλογός του Batman Zur-En-Arhh είναι πραγματικά μια εφεδρική προσωπικότητα που ο Μπρους Γουέιν επινόησε για τον εαυτό του σε περίπτωση που η πραγματική του προσωπικότητα διακυβευόταν ποτέ διανοητικά. Το alter-ego είναι μια πιο βίαιη και αμετάβλητη έκδοση του τακτικού προσώπου του Batman.

Το skin Anime Batman βασίζεται στην  ταινία του 2008 Batman: Gotham Knight, η οποία αποτελείται από έξι τμήματα που παράγονται από διαφορετικά ιαπωνικά στούντιο κινουμένων σχεδίων. Οι ιστορίες είναι μια χαλαρή συνέχεια του Batman Begins του Christopher Nolan και βασίζεται οπτικά στο ιαπωνικό στυλ art anime. Το δέρμα που περιλαμβάνεται στο Arkham Knight προέρχεται από το κεφάλαιο "Field Test", το οποίο γράφτηκε από τον Jordan Goldberg και κινείται από το Bee Train.

Για τους οπαδούς που δεν το έχουν παίξει ακόμα, το Batman: Arkham Knight διατέθηκε πρόσφατα στο GOG για υπολογιστή. Νωρίτερα φέτος, αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο τίτλος θα ήταν συμβατός στο Xbox Series X / S και στο PS5. Παρόλο που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια, δεν είναι η μόνη φορά μέσα στο 2020 που η Rocksteady πρόσθεσε περισσότερα skins στο Arkham Knight. Τον Ιανουάριο, ο προγραμματιστής πρόσθεσε ένα skin Batman Earth-2 στο παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.