Δύο βετεράνοι του Mass Effect και Dragon Age ανακοινώνουν την αποχώρηση από το BioWare

Published on 5 December 2020 at 22:01

Ο Casey Hudson της BioWare GM  και ο Mark Darrah του ragon Age  ανακοίνωσαν ότι θα αναχωρήσουν.

Ο Hudson εργάστηκε στο The Knights of the Old Republic και ήταν επίσης συν-δημιουργός του Mass Effect. Συνεργάστηκε με τη BioWare για σχεδόν 20 χρόνια , εκτός από ένα σύντομο χρονικό διάστημα με τη Microsoft. Το σχέδιό του είναι να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, αν και δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς είναι, αλλά πιστεύει ότι αφήνει το στούντιο σε καλή κατάσταση.

"Δεν είναι μια εύκολη απόφαση και μεγάλες αλλαγές όπως αυτό έρχονται πάντα με κάποιο βαθμό θλίψης. Θα χάσω να μπορώ να δουλεύω καθημερινά με τους εμπνευσμένους προγραμματιστές μας για τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά έργα που μπορώ να φανταστώ. Αλλά επίσης να γνωρίζετε ότι είναι μια καλή στιγμή για μια αλλαγή, τόσο για τον εαυτό μου όσο και για τη BioWare. "

"Καθώς η BioWare γιορτάζει την 25η επέτειό της, το στούντιο είναι έτοιμο για μια συναρπαστική νέα εποχή εκπληκτικών παιχνιδιών"

Ο Mark Darrah είναι επίσης βετεράνος του στούντιο, έχοντας οδηγήσει προγραμματισμό σε σειρές όπως  Baldur's Gate και τελικά να βοηθήσει  στη σειρά Dragon Age. Να τι είπε στο δικό του μήνυμα:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Η ομάδα των εκπληκτικών προγραμματιστών στο Dragon Age, κάνει τη ζωή μου πληρέστερη και καλύτερη. Μου έχουν διδάξει τόσα πολλά. Αλλά η δύναμη της ομάδας είναι επίσης αυτό που το καθιστά δυνατό. Το ξέρω ότι το Dragon Age θα επιβιώσει  χωρίς εμένα αλλά θα ευδοκιμήσει. "

Οι επερχόμενες κυκλοφορίες της BioWare περιλαμβάνουν το Mass Effect Legendary Edition, το Dragon Age 4 και το επόμενο κεφάλαιο στη σειρά Mass Effect.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.