Ηθοποιός που παίρνει μέρος στο Halo Infinite πιστέυει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Published on 7 December 2020 at 09:07

Μετά την ανακοίνωση για την καθυστέρηση του Halo Infinite πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι είναι απειροελάχιστες. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο ηθοποιός του Master Chief Bruce Thomas αποκάλυψε ότι το παιχνίδι προφανώς αναμένεται την επόμενη άνοιξη.

Όπως επισημάνθηκε από έναν χρήστη του Reddit, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον Dan Allen Gaming, ο οικοδεσπότης ανάφερε το Halo Infinite και ρώτησε τον Thomas (ο οποίος έχει εργαστεί στη σειρά από το Halo 4) σχετικά με την εμπειρία του στον τίτλο. Ο Thomas απάντησε σχετικά με την κυκλοφορία του Halo Infinite:

"Πιστεύω, λοιπόν, ότι εάν ο COVID σταματήσει, αλλά ναι, όσο γνωρίζω, θα είναι έτοιμο για την επόμενη άνοιξη."
Παρόλο που δεν είναι συγκεκριμένα στοιχεία και η λήψη κίνησης για παιχνίδια γίνεται γενικά πολύ πριν από την κυκλοφορία, το Halo Infinite προοριζόταν αρχικά να είναι ένας τίτλος κυκλοφορίας του Xbox Series X | S, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε πρόσθετη δουλειά ήταν πιθανό μόνο να βελτιώσει το έργο. Δεν είναι μια οριστική απάντηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα μας δίνει μια ένδειξη για το πότε θα μπορούσαμε να δούμε το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.